29 / 04 / 2024

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 



Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. Merakla beklenen etkinlik 15:00-16:30 saatleri  arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

GAPAS Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özcan moderatorlüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte Yazar Aykut Açkalmaz ve Psikolojik danışman / Eğitim ve kariyer danışmanı Yasin İkizoğlu önemli bilgiler verecek.

Nöro pazarlama ile beynin karar verme kısmının ve beynin en ilkel bölümü olan limbik sistemin nasıl çalıştığını anladığınızda daha etkileyici ve inandırıcı toplantılar, sunumlar, yapmayı öğreneceksiniz; daha fazla anlaşma sonuçlandıracak, daha etkili pazarlama çözümleri oluşturabilecek ve ikna becerilerinizi geliştirebileceksiniz.

GAPAS Serbest Kürsü etkinliğimiz tüm sektöre açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Katılım için ZOOM

Katılım linki: https://us02web.zoom.us/j/8712781742?pwd=N2RIL1NIazE2YUthQzRzdUh6Tlc1UT09#success
Toplantı No. (Meeting ID): 871 278 1742
Şifre (Passcode): a6YVF9


Geri Dön