14 / 05 / 2024

Ege-Koop Serbest Kürsü organizasyonu düzenliyor!

Ege-Koop Serbest Kürsü organizasyonu düzenliyor!

Ege-Koop, bu kez ‘Serbest Kürsü’ adlı bir organizasyon düzenliyor. Ege-Koop, organizasyonla Mart 2014 yerel seçim sürecinde ‘Yerel Yönetimlerde Demokrasi, Finans Yönetimi ve Katılımcılık’ konusunu işleyecek.




Sadece konut üretmekle kalmayıp, toplumsal sorun ve sıkıntılara yönelik çözüm arayışları ile sosyal sorumluluğunu da yerine getiren İzmir’in ulusal markası Ege-Koop, bu kez ‘Serbest Kürsü’ adlı bir organizasyon düzenliyor.

Ege-Koop, organizasyonla Mart 2014 yerel seçim sürecinde ‘Yerel Yönetimlerde Demokrasi, Finans Yönetimi ve Katılımcılık’ konusunu işleyecek. 10 Kasım’da gerçekleşecek organizasyonun açılış konuşmasını  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını geçtiğimiz günlerde on bini aşkın bir kitle ile resmen açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Avukat Metin Öney yapacak. Eski Başbakan Yardımcısı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın’ın da sunuş konuşmasını yapacağı etkinlikte Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından, Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Doktor Burhan Özfatura da görüşlerini aktaracak.


İzmir 9 Eylül



Geri Dön