Ekonomi

Garanti Bankası kesenin ağzını açtı... 25.000 TL

Garanti Bankası tarafından resmen kesenin ağzı açıldı. Banka tarafından yapılan açıklamadaki 25.00 TL detayı ilginç.

Emekli maaşlarında yaşanan artışın ardından bankalar da harekete geçti... Bankalar tarafından son olarak yapılan hamle ile birlikte emekli promosyonları artırıldı. O bankalardan biri de Garanti Bankası oldu. Banka resmen kesenin ağzını açmış durumda. 

ENFLASYONUN ARTMASI DA ETKİLİ 

Enflasyonun artış göstermesi, banka promosyon ve tekliflerinin de artmasını sağlıyor. Yeni kampanya duyurusu yapan Garanti Bankası taksitli nakit avans ve bonus para konusunda tüm bankaları geçen bir teklifi duyurdu. Resmi kanallar aracılığı ile yapılan çağrı ile özellikle Garanti Bankası ile daha önce hiç çalışmamış kişilere ciddi avantajlar sağlanacağı belirtildi. Peki Garanti Bankası kampanyası detayları neler? Kimler 37.000 TL’lik fırsattan yararlanabilecek?

25.000 TL DETAYINA DİKKAT

Garanti Bankası taksitli nakit avans kampanyası için “İlk kez Bonuslu ol, FAİZSİZ 25.000 TL’ye varan taksitli nakit avans ve her ay 12.000 TL’ye varan bonus fırsatından yararlan!” denilerek duyuru yapıldı. Buna göre daha önce banka ile çalışmayan ve yeni müşteri olan kişiler, FAİZSİZ tanımlanacak kredi karıt üzerinden 25.000 TL’lik nakit avans alabilecek. Genelde 3 taksit yapılan nakit avans çekimlerinde müşteriler 8.333 TL’lik taksitler ile borcunu ödeyebilecek.  Bunun yanı sıra kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde kampanyalar dahilinde 12.000 TL değerinde bonus da kazanılacak.

Garanti Bankası bonus kampanyası kapsamında pek çok özel avantaj tanımlanacak. Ancak minimum 12.000 TL değerinde bonus kartta aktarılabilecek. Bu bonuslar ise Garanti Bankası POS’larının bulunduğu tüm işletmelerde kullanılabilecek. Bonus kampanyası kapsamında şu andaki aktif teklifler şöyle;

Motorlu Taşıtlar ve Kira Gelir vergisine ücretsiz 3 taksit fırsatı!
E-ticaret alışverişlerine 750 TL, GarantiPay ile 1.000 TL bonus!
Market alışverişlerine 400 TL, GarantiPay ile 600 TL bonus!
Otomatik fatura ödeme talimatına 450 TL’ye varan bonus!