28 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.



Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara Garanti Bankası uygun koşullar sunan bir konut kredisi kampanyası başlattı. Bankanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 240 ay vadeli, yani 20 yıllık ödeme süresine sahip konut kredisi ile tüm vatandaşlar ev sahibi olabilecekler. Oldukça avantajlı olan bu fırsatı değerlendirmek isteyen pek çok vatandaş konut kredisine ilişkin detayları araştırmaya başladı. Garanti Bankası tarafından 20 ay vade ile sunulan konut kredisi başvuru şartları gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Garanti Bankası ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

20 yıl vade ile ev almak isteyenlere büyük kolaylık

Garanti Bankası, uygun vadeli konut kredisi fırsatı sunarak vatandaşların ev sahibi olmalarını kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 20 yıl boyunca ödeme rahatlığı sağlanırken, vade imkanları da genişletiliyor.

Günümüzde ev satın almak için kredi çözümlerine başvurmak oldukça yaygın hale geldi. Garanti BBVA'nın sunduğu konut kredisi imkanları sayesinde, vatandaşlar rahat ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmanın yanı sıra, yüksek kira ödemelerinden de kurtuluyorlar.

Kira derdinden kurtulup ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası tarafından sunulan konut kredisinin şartlarını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön