Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan çılgın müjde! Hemen başvuran mutluluktan kanatlanacak!

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan Garanti, mutluluktan uçuracak müjdeyi verdi! İşte kampanya ayrıntıları...

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası, müjdeyi verdi! Garanti, bonus üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında 200 TL bonus kazanabilirsiniz! İşte kampanya ayrıntıları...

Garanti Bankası, 200 TL bonus kampanyasının ayrıntılarını www.bonus.com.tr adresi üzerinden duyurdu. Kampayanın adı "MARKET ALIŞVERİŞLERİNİZE 175 TL, GARANTİPAY İLE 200 TL BONUS!" oldu. Kampanya kapsamında 200 TL bonus kazanabileceksiniz. Kampanyaya katılmak için ilk harcama öncesinde BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da GIDA yazıp 3340'a SMS göndermeniz gerekiyor. 

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9 lira 99 kuruşa katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın veya EVET GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi ile 3340'a SMS gönderin.

Kampanyadan nasıl faydalanabileceğini ya da nasıl kazanacağını soran müşterilerine şu notu iletti:

"Kampanyaya katılın, markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 300 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 35 TL, toplam 175 TL bonus kazanın! Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 5 TL, toplamda 200 TL bonus kazanabilirsiniz."

 

KAMPANYA HAKKINDA DİĞER AYRINTILAR!

KAMPANYA HAKKINDA BÜTÜN AYRINTILAR İÇİN BONUS WEB ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ: https://www.bonus.com.tr/

Ziraat Bankası'ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar başvuran yaşadı!
Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak!
Aile Bakanlığı sosyal destek ödemelerine okkalı ocak zammı yapacak mı? 1250 TL kimlere verilecek?