Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan nisana ayı müjdesi geldi

Bankalardan bu aya özel süper kampanyalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da 30 Nisan'da sona erecek kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaştı. Bankalar müşterileri kendi bünyelerine çekmek adına ciddi bir kampanya süreci yürütüyor

Nisan ayına girilmesiyle birlikte bankaların kampanya dönemi de başladı. Bankalar müşterileri kendi bünyelerine çekmek adına ciddi bir kampanya süreci yürütüyor. Garanti Bankası'ndan da nisan ayına yönelik önemli bir müjde geldi. 

Garanti Bankası yeni ve mevcut müşterileri için kampanya yapmaya devam ediyor. Yakınını Davet Et kampanyası ile nisan ayı sonuna kadar 1000 TL hediye edecek. Kampanya detayları da tek tek belli oldu.

KAMPANYANIN BİTİŞ SÜRECİNE DİKKAT EDİN

Banka tarafından yapılan son açıklamaya göre 1 Mart tarihinde başlayan Kampanya 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Buna göre yakınlarını Mobil uygulama üzerinden Garanti Bankası müşterisi yapanlara 1000 TL hediye verilecek.

Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından davet edilen kişiler promosyon konusu girebilirler. Yakınını Davet Et ve diğer güncel kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Garanti Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Yapılan açıklamada Garanti Bankasına ait Paracard ya da Bonus kredi kartı bulunan kişiler kampanyaya katılabilecek. Kampanya süresinde her bir yakınını Garantili yapanlara kişi başı için 250 TL ödeme yapılacak. Toplam da 1000 TL para verilecek.