Kent Haberleri

Garanti BBVA 30 Eylül 2024 uyarısı! 15 bin TL’yi kaçırmayın!

Zamlı maaşlarını alan emekliler bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Garanti BBVA’dan da 30 Eylül 2024 uyarısı geldi. İşte Garanti BBVA promosyon rakamları…

Milyonlarca emeklinin maaşına geçtiğimiz Temmuz ayında zam yapıldı. Zamlı maaşların hesaplara yatırılmasından sonra en çok araştırılan konulardan bir tanesi de promosyon oldu. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından, emekli vatandaşlara belirli tutarlarda nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli vatandaşların söz konusu bu promosyon alabilmeleri için, maaşlarını o banka üzerinden almaları gerekli.

Emeklinin seçmiş olduğu bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesinden sonra hesabına promosyon ödemesi de yatırılıyor. Temmuz 2024 zamlarından sonra en çok merak edilen bankalar arasında Garanti BBVA yer alırken, banka da promosyon için 30 Eylül 2024 uyarısı yaparak rakamları açıkladı. 

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU DETAYLARI

1 Eylül - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olan Garanti BBVA promosyon başvuruları şubeye gitmeden, Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olunduktan sonra gerçekleştirilebiliyor.   Garanti BBVA tarafından paylaşılan detaylara göre SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek ya da  e-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri ve maaşlarını bankadan almaları gerekli. 

Müşteri olmayanlar ise mobilden şubeye gitmeden müşteri olabilirken;
müşteri olup maaş taşımak isteyen emekliler de işlemlerini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden gerçekleştirebiliyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI

Garanti BBVA emekli promosyon 2024 maaşı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira, 10 bin lira – 15 bin lira arasında olan emeklilere 10 bin lira, 15 bin lira – 20 bin lira arasında olan emeklilere 12 bin 500 lira ve 20 bin TL ve üstünde olan emeklilere 15 bin Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

Emekli maaşlarını banka değişikliği kampanyaları mevcutta emekli olan ve yeni emekli olacak herkes için geçerlidir. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar maaş taşıma kampanyaları dahilinde emeklilik promosyonları fırsatından yararlanabiliyor. Banka emeklilik promosyonları avantajından faydalanmak için emekli maaşınızı söz konusu bankaya taşımanız ve maaşınızı üç sene boyunca Garanti BBVA’dan almayı taahhüt etmeniz gerekmektedir. 

 

Konutta 'parası olana fırsat' dönemi! Evleri kimler alıyor?

Yastık altı ekonomisi hareketlendi! Mevduat ve altın yatırımları konuta döndü! 

Arazi yatırımcıları dikkat! İşte İstanbul Silivri arazi yatırım rehberi!