Ekonomi

Garanti BBVA emekli promosyonunda resmen son adımını attı! Aralık ayı güncel rakamları...

Emeklilik promosyonu yılın en çok araştırılan konularından biri ve Garanti BBVA, emeklilik promosyonunda bir dev haline geldi. İşte Aralık ayı güncel fonlama rakamları...

2022'de en çok araştırılan konulardan biri emekli maaşı ücretleriydi ve milyonlarca vatandaş en fazla emekli maaşı veren bankaların müşterisi olmak istedi.

Bu durum, bankayı büyük bir rekabet içinde bıraktı, ancak aynı zamanda büyük rakamlara da mal oldu. Ekim ayı itibari ile emeklilik katkı payları sabitlendi ancak Garanti BBVA, emeklilik katkı paylarını güncellediğini açıkladı.

İşte o güncel rakamlar...

Garanti BBVA emekli promosyon rakamları şu şekilde;

SSK veya Bağ-Kur'dan ayrılmaya karar verirseniz, SGK Kurulu veya e-Devlet üzerinden erişebileceğiniz Görevlendirme Başvuru ve Taahhüt Belgelerinde,

Sandığınızdan ayrıldığınızda, kurumunuza yapacağınız emeklilik başvurunuzda Garanti BBVA'yı seçerek banka desteklerinden yararlanabilirsiniz.

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

Henüz üye değilseniz, şubeye gitmeden Garanti BBVA Cep'e üye olabilir, emekli maaşınızı kolayca Garanti BBVA'ya aktarabilir, emeklilik kampanyası avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız bloke edilmemişse, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emeklilik bankası değişikliği talep edebilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.

Dilerseniz kimlik kartınız ile herhangi bir Garanti BBVA şubesine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

EYT İLE EMEKLİ PROMOSYONLARI ARTACAK!

Bankalar 2022`nin son çeyreğinde ise promosyon ücretlerini düşürerek 7 bin lira bandında indirdi. Şu anda da bir çok özel bankanın verdiği promosyon ücreti 5 bin lira ile 7500 lira arasında değişiyor.

Bu konuda yeni bir gelişme var ve bankaların yeniden yarışa başlayabileceğine dair işaretler var.

Türkiye'de yıllardır kanayan EYT sorunu nihayet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamayla çözüldü. SGK ve SGK Ekonomist'ten açıklamalar, EYT yönetmeliğinin Ocak ayında meclisten geçtiğini ve ilk maaş çeklerinin Şubat ayından itibaren alınacağının tahmin edildiğini söyledi.

Bankaların promosyon ücretleriyle ilgili ocak ayından sonra yeniden bir karar alması bekleniyor. Bankacılık sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre bankalar ocak ayından sonra yeniden rekor promosyon için harekete geçiyor. Sektör kaynaklarından gelen haberler, emekli promosyonlarının elden geçirilmesinin devam ettiğini ve EYT'nin emeklilik riski taşıyan 2 milyondan fazla emekliye rekor sübvansiyon sağlayabileceğini söylüyor. Kaynaklar, 8 bin 500 lira asgari ücretin ardından banka promosyonlarının yeniden artabileceğini söyledi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.garantibbva.com.tr/

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!
Emekli promosyonunda yarış EYT ile kızışacak! 2023 emekli promosyon hazırlığı başladı!
Altını olanları havalara uçuracak haber geldi! 2023 yılı için müjde! Ons altın fiyatları 4 bin dolar olacak!
Garanti Bankası'ndan müjde! 925 TL'ye varan bonus fırsatı!