Ekonomi

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor! İşte şartlar

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı arıyor. Garanti BBVA kripto varlık uzmanı ilanında aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar!Bu durumun farkında olan Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe almaya karar verdi

Günümüzde kripto paralar çok önemli bir düzeye ulaştı. Bu durumun farkında olan Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe almaya karar verdi. Peki Garanti BBVA kripto varlık uzmanı ilanında aranan şartlar nelerdir? İşte merak edilen detaylar…

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor. İş ilanı Linkedln sayfasından yayınlandı. Günümüzde en popüler dal olan kripto para sektörüne Garanti BBVA adım attı. Vatandaşlar Garanti BBVA kripto varlık uzmanı için aranan kriterler nelerdir?

Kripto para üzerine pek çok devlet ve şirket yoğunlaşmaya başladı. Son olarak Garanti BBVA bu konuda bir hamle yaptı. Linkedln hesabından iş ilanı açan Garanti BBVA ilk defa kripto para alanında çalışacak personelleri işe almaya başlıyor. Kripto Varlık Uzmanı arayan Garanti BBVA bankasının şartları merak ediliyor. Kripto varlık uzmanı için başvurular Garanti BBVA’nın resmi internet sayfası veya Linkedln sayfasından yapılacak.

Kripto varlık uzmanı için aranan şartlar şunlardır; Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak, iyi derecede MS Excel bilgisine sahip olmak, İngilizceyi aktif kullanmak, MS Office programlarına hakim olmak, Sunum becerisi yüksek olması, kripto paralarla ilgili iş deneyimi olması. Garanti BBVA bankasının işe alınacağı kripto varlık uzmanından, kripto varlık ve teknolojileri hakkında araştırması, yurt dışı hizmet sağlayıcıları ile görüşmeler yapıp sundukları alt yapı uygulamalarını öğrenmesi isteniyor.