Ekonomi

Promosyon ödemelerinde bu kadarı da beklenmiyordu! Herkes nedenini araştırıyor!

Promosyon ödemelerinde geri adım atıldı. Son zamanlardan gündemden düşmeyen promosyon ödemelerine dair yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!Promosyon ödemeleri sadece kamu kuruluşları için değil, bazı özel sektör çalışanları için de yapılmaya başlandı

Promosyon haberleri son dönemlerde vatandaşların yakından takip ediliyor. Promosyon ödemeleri sadece kamu kuruluşları için değil, bazı özel sektör çalışanları için de yapılmaya başlandı. Ancak bu promosyonlar iptal kararı ile karşı karşıya kaldı.

İşte haberin detayları…

PROMOSYONLARDA GERİ ADIM!

Promosyon ödemelerinden kamudan sonra özel sektör çalışanları da nasiplenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde emekli promosyon yarışına kamu bankaları dahil oldu. Promosyon ödemeleri konusunda bir belediyeden beklenilmeyen bir açıklama yapıldı. 744 çalışanı ilgilendiren durumda Yalova Belediyesi şirketi ve bir banka arasında ödenecek promosyonda tatmin edici bir artış yapılmaması nedeni ile iptal edildiği bildirildi.

YENİDEN İHALE DÜZENLENECEK

17 ay önce 3 yıllık imzalanan sözleşmenin güncellenmesi amacıyla banka ile yürütülen görüşmelerden istenen sonuç alınamadığı için sözleşme iptal edildi. Yeni ihale de 18 Ekim Salı günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

 “PERSONELİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Promosyon konusu ilgili bir süredir detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şunları söyledi; “Ekonomik koşulların değişmesi ile beraber banka ile rakamın güncellenmesi için görüşmeler yapıldı. Ama bizleri tatmin eden bir rakam ortaya atılmadı. Sözleşmenin bitimine 19 ay olmasına rağmen personelimizin yararına olacak bir şekilde sözleşmeyi iptal etme kararı aldık. 18 Ekim Salı günü için tüm bankalara davette bulunduk. 3 yıllık, Personel AŞ bünyesinde bulunan 744 personelimizi içine alan yeni bir maaş sözleşmesi için ihale gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki personellerimizi hoşnut edecek, yeni bir promosyon anlaşması imzalayacağız. Kadrolu personellerimiz ve memurlarımız için de görüşmelerimiz hala devam ediyor. Personellerimizin refahı, mutluluğu ve iyiliği için olan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”

PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyanlara 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalar hazırlarken ek ödemelerle ödemeler ile birlikte bu rakam 10 bin TL'ye kadar ulaştı. Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Ağustos 2022 tarihinde sona ereceğini duyurmasından sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını Eylül ayı için güncellenip 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştı. Daha sonra ise Ekim sonuna kadar yeniden bu tarih uzatıldı. Üstelik daha önce emekli promosyonu almış fakat taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan yararlanma imkanlarına sahip olabilirler.

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman?

Emeklilerin uzun süredir beklediği haber geldi! Ödemeler hesaplara geçiyor!

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?