Ekonomi

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! Yüksek faiz oranlarıyla kazanan siz olun!

Garanti BBVA’nın yeni kampanyası açıklandı. Şimdi Garanti BBVA Mobil’den e-Vadeli Hesap açanlar kazanacak. İşte kampanyanın detayları…Açıklanan bu yeni kampanyayla Garanti BBVA İnternet veya Garanti BBVA Mobil’den e-Vadeli Hesap açanlar, bankanın açıkladığı “Hoş geldin Faizi”nden yararlanacak

Garanti BBVA, resmi internet sitesinden yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla Garanti BBVA İnternet veya Garanti BBVA Mobil’den e-Vadeli Hesap açanlar, bankanın açıkladığı “Hoş geldin Faizi”nden yararlanacak.

Peki, bankadan açıklanan bu yeni kampanyanın detayları nelerdir?
 

 

Garanti BBVA, resmi internet sitesinden yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla Garanti BBVA İnternet veya Garanti BBVA Mobil’den e-Vadeli Hesap açanlar, bankanın açıkladığı “Hoş geldin Faizi”nden yararlanacak.

e-Vadeli hesap, Garanti BBVA İnternet veya Garanti BBVA Mobil’den kolaylıkla açabileceğiniz bir vadeli mevduat hesabıdır.

Bankanın açıkladığı , Hoş Geldin Kampanyası’ndan faydalanmak isteyenler için belli şartlar var.

Son 1 ay içerisinde bankadan vadeli hesabınız olmadıysa e-Vadeli Hesap açarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Bankadan açıklanan kampanya şartlarını yerine getirenler yüzde 18,00'e varan faiz fırsatından faydalanabilecek.

 

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

Hoş Geldin Kampanyası’ndan faydalanmak için mevcutta kullandığınız bir vadeli hesabınız yoksa ve son 1 ay içinde vadeli hesap açmadıysanız Hoş Geldin Kampanyası’ndan siz de yararlanabilirsiniz.

Bu fırsattan faydalanabilmek için kampanya tutar ve vade aralıklarında e-Vadeli Hesap açmanız yeterli.

Uzun Vade Kampanyası’ndan faydalanmak için, kampanya tutar ve vade aralıklarında e-Vadeli Hesap açarak Uzun Vade Kampanyası’ndan siz de faydalanabilir, uzun vadede birikiminizden yüksek getiri elde edebilirsiniz.

Bankadan açıklanan bu kampanyalardan faydalanmak için, e-Vadeli Hesap açılışı sonrası banka tarafından dikkate alınacak toplam vadeli mevduatınızın kampanya tutar aralığında olması şartı aranmaktadır.

 Kampanya dahilindeki sahip olduğunuz hesabınız, standart e-Vadeli faizleriyle temdit edilecektir.

e-Vadeli Hesap’ta faiz getirinizin ve anaparanızın nasıl değerlendirileceğini hesap açılışı sırasında belirleyebilme şansınız vardır.

Kampanyadan faydalanmak için hesap açacağınız para birimleri; TL, USD, EUR, JPY, CHF, GBP, SEK, SAR, RUB, NOK, DKK, CAD, AUD.

Açıklanan kampanyadan faydalanabilmek için hesap açım alt limitleri ise şöyle; 1.000 TL, 1.000 USD, 1000 Euro, 1000 GBP, 10.000 JPY ve diğer hesaplar için 1.000 döviz cinsi’dir. 28 gün ve altında açılacak TL vadeli mevduatlarda hesap açılış alt limiti 25.000 TL’dir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.garantibbva.com.tr/

QNB Finansbank'tan dev kampanya! 31 Ekim’e kadar başvuran herkes faydalanacak!

Altında rekor fiyat için tarih verildi! Şimdi almayan bin pişman olacak!

Xiaomi Redmi Note 11 3 bin TL indirimle Carrefoursa’da! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung Galaxy M32 Migros’tan alınır! İndirimli fiyatla satışta! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!