Ekonomi

Garanti Bonus’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren Garanti BBVA, herkesi sevindirecek bir kampanyanın daha haberini verdi. İşte Garanti BBVA tarafından açıklanan yeni taksit kampanyası…Resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detayları duyuruldu ve katılım tarihi olarak 1- 31 Ekim tarihleri açıklandı

Emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Garanti BBVA, şimdi de herkesi sevindirecek yeni bir kampanya açıkladı.

Resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detayları duyuruldu ve katılım tarihi olarak 1- 31 Ekim tarihleri açıklandı.

Peki, Garanti BBVA’dan açıklanan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte Garanti Bonus’un yeni kampanyasının detayları…

Garanti Bonus, şimdi elektronik harcamalarına ücretsiz olarak artı 3 taksit imkanı sunuyor. Garanti Bonus’un bu yeni kampanyasına katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da  UC yazıp 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Bu taksit kampanyasına katılmak için ise; Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da "EVET UC " yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.

Garanti BBVA Bankası kredi kartları ile Bonus üye işyerlerinde Garanti BBVA POS'larından yapılan 500 TL ve üzeri taksitli elektronik harcamalarına ücretsiz olarak +3 taksit eklenecektir.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler için maksimum işlem tutarı 70.000 TL olmalıdır.

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

Bonus üye işyerlerinde Garanti BBVA POS'larından gerçekleştirilen 500 TL ve üzeri taksitli elektronik harcamalarına ücretsiz  artı 3 taksit eklenecektir.

Kampanyanın katılım tarihleri 1-31 Ekim arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında yapılan alışverişlere yasal düzenleme ile belirlenen taksit sayısından fazla taksit yapılmayacaktır.

Televizyon, video, video kamera ve ses sistemleri, yazarkasa sağlayıcıları gibi çeşitli elektronik eşyalar satan işyerleri bireysel kredi kartlarına maksimum 4 taksit yapabilme hakkına sahiptir.

Kampanyadan faydalanabilmek için ekstre kesim tarihinizden önce kampanyaya katılım göstermeniz gerekmektedir.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da "UC " yazıp 3340'a SMS gönderin.

Kampanya dahil olan maksimum işlem tutarı ise 70 bin TL’dir.

Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar geçerlidir.

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Maaş promosyonunda rekor fiyat! 30 bin TL yatacak!

İddialar peş peşe geliyor! Asgari ücret 10 bin TL…