Kent Haberleri

Garanti BBVA’dan emeklilere Ekim 2024 müjdesi! Başvuranın hesabına hemen yatırılıyor!

Merakla bekledikleri zamlı maaşları hesaplarına emekliler şimdi de bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor. İşte Garanti BBVA emekli promosyonu ile ilgili detaylar…

Milyonlarca emeklinin maaşlarına geçtiğimiz Temmuz ayında zam yapılmıştı. Zamlı maaşlarını alan emekliler promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalara başlarken en çok promosyon veren bankalar da tek tek belli oldu.

Paylaşılan detaylara göre hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından, emekli vatandaşlara belirli tutarlarda nakit promosyon ödemeleri yapılıyor. Emeklilerin söz konusu bu promosyon alabilmeleri için, maaşlarını o banka üzerinden almaları gerekiyor.

Emeklilerin seçmiş olduğu bankaya '3 sene maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesinden hemen sonra da ilgili hesabına promosyon ödemesi de yatırılıyor.

Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA alırken, pek çok kişi de söz konusu bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. 


GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU EKİM 2024

1 Ekim - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olan Garanti BBVA promosyon başvuruları şubeye gitmeden, Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olunduktan sonra yapılabiliyor. Garanti BBVA’nın verdiği bilgilere göre SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek veya  e-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri ve maaşlarını bankadan almaları gerekiyor.

Yine verilen bilgilere göre müşteri olmayanlar da mobilden şubeye gitmeden müşteri olabilirken; müşteri olup maaş taşımak isteyen emekliler de işlemlerini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapabiliyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI EKİM 2024

Garanti BBVA emekli promosyon Ekim 2024 kapsamında maaşı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira promosyon ödemesi yaparken, maaşı 10 bin lira – 15 bin lira arasında olan emeklilere 10 bin lira promosyon ödemesi, maaşı 15 bin lira – 20 bin lira arasında olan emeklilere 12 bin 500 lira ve 20 bin TL ve üstünde olan emeklilere 15 bin lira promosyon ödemesi yapıyor.

 

Son dakika altın fiyatları! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 2 Ekim 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

İzmir’in en pahalı evinin fiyatı dudak uçuklattı! Yat marinasına komşu villa tam 533 milyon TL’ye satılıyor!

Deprem erken uyarı sistemi halkın kullanımına açılıyor!