Ekonomi

Garanti Bonus'dan müjde! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Garanti, www.bonus.com.tr adresi üzerinden yeni bir kampanyayı duyurdu. Peki, nedir bu kampanya? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün ayrıntılar...bonus

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Garanti, www.bonus.com.tr adresi üzerinden yeni bir kampanyayı duyurdu. Garanti'nin yaptığı açıklamalara göre; kampanya 1 Ekim'de başlayıp, 31 Ekim'de son bulacak. Peki, nedir bu kampanya? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün ayrıntılar...

Garanti tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"BONUS'A ÖZEL ELEKTRONİK ALIŞVERİŞLERİNİZE TOPLAM
150 TL BONUS!"

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN

İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl" butonunu tıklayın ya da ELEKTRONIKBONUS yazıp 3340'a SMS göndererek kampanyaya katılın.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl" butonunu tıklaması ya da " EVET ELEKTRONIKBONUS " yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndererek 5,99 TL'ye kampanyaya katılabilir.

 

NASIL KAZANIRIM?

5-31 Ekim tarihleri arasında kampanyaya katılarak, Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapılacak her 2.000 TL ve üzeri elektronik alışverişinize 75 TL, toplam 150 TL bonus kazabilirsiniz.

Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...
Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!
Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!