03 / 05 / 2024

Garanti Koza Plaza, hazır ofis kiralıyor!

Garanti Koza Plaza, hazır ofis kiralıyor!

Garanti Koza'nın, 20O6 yılında inşaa ettiği Koza Plaza'da kısa süreli ofis kiralanabiliyor. Kiralama opsiyonlan içinde bir aylık ofislerin bulunduğu 'hazır ofis' sistemi iş dünyasında da ilgi görüyor



Koza Plaza, home office çalışanlar, yalnızca toplantı yapmak için İstanbul'a gelmek isteyenler ve proje bazlı çalışanlar için aylık ofis ve günlük toplantı odası kullanım olanağı sağlıyor. Koza Plaza, afişleri aylık sürelerle kiralıyor. 'Hazır ofis' adıyla unulan bu sistemde ihtiyaca yönelik olarak, 16 metrakareden 100 metrekareye kadar ofis «çeneklerinden seçim yapabilen işletmeler, arzu ederlerse ofis yönetimi için gerekli tüm teknik kıpmaları da bu sistem içinde alabiliyorlar.

Ofis tasarımı ve kurulumu gibi zaman flabilecek hizmetler, Koza Plaza'nın 'hazır ofis' sisteminde işletmeler için temin ediliyor. Ofis dekorasyonu dışında telefon trafiğini yönlendirecek, gelen misafirleri tercih edilen doğrultuda karşılayacak bir sekreter de sağlanıyor.

Telefon hattı, internet erişimi, teknik destek, temizlik gibi sıklıkla ihtiyaç duyulan tüm büro hizmetleri de sistem içinde yer alıyor. Geçici olarak kiralanabilen hazır ofisler için ayrı bir kurulum bedeli, ofis aidatı, eletrik, su gibi fatura bedelleri talep edilmiyor. Koza Plaza ofislerindeki hazır ofis kira bedeli metrakere ve alınan hizmetlere göre farkhlık gösteriyor. Koza Plaza, özellikle, tekstil, medikal, dış ticaret ve inşaat alanında faaliyet gösteren yabancı sermayeli şirketler tarafından tercih edüiyor. Her biri 165 metre yükseklikte 44 katlı 2 bloktan oluşuyor.



Geri Dön