28 / 04 / 2024

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.



Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2. Türkiye sınırlan içinde veya yabancı ülkelerde, resmi veya özel kurum ve kuruluşları tarafından bilumum usul ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi yapmak, yaptırmak, taahhüt etmek, satışlarında aracılık hizmetleri, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak. 3. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, her türlü depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, otel gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, site yönetimi faaliyetinde bulunmak. 4. Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgilerinin araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek. Şirket yukarıda sayılan işlemleri gerçekleştirebilmek için; 1. Menkul ve gayrimenkul edinebilir, menkul ve gayrimenkuller üzerinde ipotekler tesis etmek ve gerektiğinde mülkiyetindeki menkul ve gayrimenkulleri satabilmek işlerini yapabilir, 2. İş konularıyla ilgili olarak satış yeri, büro, mağaza, depo, teşhir yeri, şube gibi yerler açmak, işletmek, kiraya vermek, devir almak, devretmek işlerini yapabilir, 3. İş konularıyla ilgili tesisler açmak, işletmek, bunun için her çeşit makine, teçhizat, yedek parça, hammadde üretmek, satmak, satın almak, ithal ve ihraç etmek, pazarlamasını yapmak işlerini yapabilir, 4. Bu amaçları gerçekleştirmek üzere yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yapabilir, 5. Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, yurtiçi ve yurtdışı her türlü pazarlama faaliyetinde bulunabilir, 6. Şirketin herhangi bir işi ile alakalı, lüzumlu ve faydalı her türlü gayrimenkul, nakil vasıtası, makine ve teçhizat ile bunlara müteallik ayni hakları satın almak, kiralamak, işletmek, kiraya vermek, ipotekli ve serbest her türlü menkul ve gayrimenkul ile emtiayı satın almak işlerini yapabilir, 7. Şirketin iştigal konularıyla ilgili ve alakalı olarak iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler almak için sözleşmeler yapabilir, 8. Şirketin amacı ile ilgili olarak Şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak, saklamak, şirket lehine tesis edilmiş ipotekleri fek etmek veya devretmek işlemlerini yapabilir. Yukarıda sözü edilen işlerden başka şirket için yararlı ve gerekli görülebilecek işlere girişmek istendiği takdirde Yönetim Kurulu`nun teklifi ve Genel Kurul`un onayından sonra Şirket bu işleri yapabilecektir.


Geri Dön