15 / 10 / 2024

Gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli

Gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli

SOM Değerlemenin Ocak ayında başlattığı Değer mi Değmez mi isimli bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Sorunlar ve riskler hakkında bilgilendirme yapılacak olan toplantı 25 Haziran 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin Haliç Flatofisteki t




SOM Değerlemenin Ocak ayında başlattığı Değer mi Değmez mi isimli bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Ev sahibi olmak ya da birikimlerini gayrimenkulde değerlendirmek isteyenlerin karşı karşıya kalabileceği sorunlar ve riskler hakkında bilgilendirme yapılan seminer dizisinin altıncısı 25 Haziran 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin Haliç Flatofisteki toplantı salonlarında gerçekleştirilecek. Gayrimenkul satın almadan önce bilinmesi gerekenler ve karşılaşılabilecek sorunların anlatıldığı etkinliğe katılmak isteyenlerin [email protected] adresine iletişim bilgilerini bildirmeleri yeterli.


Günümüzde özellikle kiraların yüksek olduğu büyükşehirlerde, her kiracının hayali uygun bir eve sahip olmak. Ancak, yıllar süren birikimlerin heba olmaması için ev satın almadan önce mutlaka dikkat edilmesi gereken bazı konular bulunuyor. Örneğin; Satın alınacak daire üzerinde ipotek, haciz gibi bir kısıtlama var mı  Dairenin yapı ve iskan ruhsatları tam mı Size düşen arsa payı nedir İleride dairenizi devretmeyi düşünmeniz halinde buna bir engel bulunuyor mu Alacağınız daire krediye uygun mu TAKS, KAKS nedir SOM Değerleme uzmanları, bu ve bunun gibi onlarca sorunun yanıtını, yaşanmış örnek olaylarla Değer mi Değmez mi seminerinde yanıtlıyor.

25 Haziran 2011 Cumartesi günü saat 14.00te, Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde Flatofiste düzenlenecek olan bilgilendirme seminerine katılım için herhangi bir ücret alınmıyor. SOM Değerleme tarafından her ay düzenlenen Değer mi Değmez mi semineri hakkında (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir ya da katılımcı olmak için [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi bildirebilirsiniz. 


Geri Dön