29 / 04 / 2024

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, gayrimenkul sektöründe başlatılan kampanyaları değerlendirdi. Sektörde büyük fırsat oluştuğunu söyleyen Durbakayım, gayrimenkulün dövizden daha çok kazandıracağını belirtti.



Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, gayrimenkul sektöründe yaşanan son durumu değerlendirdi. Gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu söyleyen Durbakayım, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre Durbakayım, "Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmasın. Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz. Konutta kim ne umuyorsa, umduğunu mutlaka bulacaktır" şeklinde konuştu. Şu anki hesaplarla projeden 1 milyar 800 milyon TL gibi bir hasılat beklendiğini ifade eden Nazmi Durbakayım, "Ancak piyasanın hareketlenmesiyle biz bu rakamın üzerine çıkılacağını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlayan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın başlattığı "Enflasyonla Topyekun Mücadele" programlarının satışlara olumlu yansıdığını söyleyen Durbakayım, projelerde kampanya başlatıldığını açıkladı. Durbakayım, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasında uygulanan yüzde 10 indirime ek olarak "Enflasyonla Topyekun Mücadele" programı kapsamında hazırlanan yeni ödeme planıyla artı yüzde 10 seviyesinde ek indirim yapılacağını söyledi.

Ödemelerin daha düşük tutar üzerinden yapılacağını söyleyen Durbakayım " Örnek vermek gerekirse 500 bin liralık bir daireyi almak isteyenler 120 ay sonunda ödemiş olacakları 640 bin liralık tutarı, yeni başlattığımız uygulamada 72 ay sonunda 485 bin lira olarak ödeyecek ve yaklaşık 155 bin lira avantaj sağlamış olacaklar. Durbakayım "Yeni satış programımızla 700 bin liralık bir daire almak isteyen müşterilerimizin kazancı ise yaklaşık 217 bin lira olacak. Kampanya yılsonuna kadar sürecek" dedi.


Geri Dön