06 / 05 / 2024

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 



Çocukluğunda İzmir'de çocukluk babasının esnaf lokantasında çalışarak su satıcılığından motor tamirine, kuyumculuktan pazarlamacılığa kadar birçok sektörde tecrübe kazanan Seyhun Acar, uzun yıllardır kendini yetiştirerek gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran MASSE markasıyla sektörde zirvede yer aldı.

Yeni Asır'ın haberine göre, Acar, "Çocukluğumdan beri insan ilişkilerim çok kuvvetliydi. Dükkanda çalışmak yerine kendimce bir girişimcilik yapıp orada sürahiyle su satıyordum. 9 Eylül Üniversitesi Makine Teknikerliği bölümü mezunuyum. Bir yandan okurken, bir yandan da sigortacılık yaptım. Sonra bir mağazada satış departmanında işe başladım. Farklı insanlarla iş yaparken büyük deneyim kazandım" diye konuştu.

Kuyumculuk yılları

Esnaf olan bir tanıdığının kuyumculuk sektöründe çalışması için yaptığı teklif ile Acar’ın hayatı çok değişmiş.  Acar, "Satışta insan sarrafı oldum derken, kendimi bir anda kuyum sektöründe buldum. İş çevremi bu meslek sayesinde çok hızlı geliştirdim ve insan biriktirdim. 2015 yılında kendi sosyal medya ve etki çevremle dijital portallardan müşteriler de kazanarak, kendi ekmeğimi kazanmaya devam ettim" dedi. Kuyumculukta çalışırken emlak danışmanlığı yapmak için belgesini de alan Seyhun Acar, "Bu belgeyi emekliliğimde kullanırım diyordum ama Nisan 2016'da sektöre girdim ve Ağustos 2017'de ciroda Türkiye birincisi oldum" diye aktardı.

Kişiye özel danışmanlık

Acar, sektörde farklı bir grupla da çalışarak Türkiye çapında birçok ödül ve madalyanın sahibi olmuş. Son olarak ise kişiye özel gayrimenkul danışmanlığı yapmak ve farklı hizmetler verebilmek için kendi firmasını kurmuş.

"İzmir'in potansiyeli büyük"

İzmir'in ticaretinin gittikçe geliştiğini ve Türkiye’nin incilerinden biri olduğunu aktaran Seyhun Acar, "İzmir büyük bir potansiyel taşıyor. Önemli olan doğru ve farklı bir hizmet verebilmek. Masse, Türkiye için çok yeni bir konsept. İzmir'de de ilk kez biz uyguluyoruz. Yönetimini üstlendiğimiz binaların ikinci el satış ve pazarlamasını da yapıyoruz. Tek kişi bir yeri yönettiğinde oranın fiyat politikasını da korumuş oluyoruz" ifadelerinde bulundu.

A'dan z'ye bütünleşik hizmet

MASSE markası ile kısa süre önce sektöre giren ve MASSE isminin kendi aile fertlerinin isimlerinin baş harflerinden oluştuğunu belirten Acar, "Masse İngilizce'de 'hep birlikte' anlamına geliyor. 360 derece bütünleşik hizmet vermek istediğim için uygun bir marka ismi oldu. İnternette ilan vermekle, eve branda asmakla bitmiyor bu iş. Müteahhit firma bize geldiği zaman daire satış, reklam ve pazarlama, satış ofisi kurma, bina yönetimi, sigorta işlemleri, genel temizlik hizmetleri, evden eve taşımacılık gibi hizmetleri tek noktadan sunabiliyoruz" açıklamalarını yaptı.


 


Geri Dön