03 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ konuşulacak.



GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ masaya yatırılacak. 13 Şubat Cumartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katılım göstereceği webinar’da şirketlerin sektöre yönelik uygulama ve deneyimleri konuşulacak.

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’, sektör temsilcilerinin katılımıyla webinar’la tamamlanacak. ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektörel Uygulamalar’ başlıklı webinar, Digital Network Alkaş platformunda, 13 Şubat Cumartesi günü 14.00-17.00 arası online olarak gerçekleştirilecek.

Açılışını Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun gerçekleştireceği webinar’ın moderatörleri Prof. Dr. Ali Hepşen, Mete Varas, Doç. Dr. Zeynep Işık olacak. 

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

Projenin Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Serhat Başdoğan’ın da değerlendirmelerini anlatacağı webinar’ın konuşmacıları; Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, REIDIN Kıdemli Veri Uzmanı Andaç Derinpınar, Sahibindencom Kıdemli Büyük Veri Uzmanı Güray Ataman, Shopi. Kurucu Ortağı ve CEO’su Turgut Yazıcı, Vispera Kurucu Ortağı ve COO’su Burak Akgül, Zingat Kurucu Ortağı ve COO’su Mehmet Erkek, sektöre yönelik uygulamalarla ilgili şirket deneyimlerini anlatacak.

GYODER ve YTÜ Teknopark iş birliği ile 18 Ocak tarihinde başlatılan uzaktan eğitim programının 13 Şubat Cumartesi günü yapılacak son bölümü; sertifika programı katılımcılarının yanı sıra, GYODER üyeleri ve ilgili tüm katılımcılara açık olacak.

 

GYODER Sertifika Programı başlıyor!


Geri Dön