29 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimleri SHARE’de!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimleri SHARE’de!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimleri SHARE’ de buluşuyor. Gayrimenkul sektörünün profesyonellerinin buluşup fikirlerini paylaştığı platform olan ‘ SHARE ' Gayrimenkul Paylaşımları’nın üçüncüsü; Kalebodur’un ev sahipliğinde gerçekleşiyor.



Gayrimenkul sektörünün profesyonellerinin buluşup fikirlerini paylaştığı ‘SHARE Gayrimenkul Paylaşımları’nın üçüncüsü; Kalebodur’un ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Her biri alanında uzman olan tecrübeli isimler, yaptıkları değerlendirmelerle sektörün nabzını tutuyor. 


Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinin, tecrübelerini ve görüşlerini aktardığı bir platform haline gelen ‘SHARE’in üçüncü toplantısı 17 Ocak Cumartesi günü Levent’teki Kaleseramik binasında düzenleniyor. Birbirinden uzman yöneticilerin görüşlerini paylaşacağı toplantıya katılacak konuşmacılar şu isimlerden oluşuyor:  Erkin Şahinöz (Ekonomist), Şenay Azak Matt (AAreal Bank), Ali Hepşen (İstanbul Üniv), Pınar Ersin Kollu (İŞ GYO), Emre Çamlıbel (SOYAK), Anthony Khoi (CEFIC), Atilla Yıldıztekin (Lojistik), Sayat Delice (JLL), Selçuk Avcı (Avcı Architects), Öner Yılmaz (ARKITERA).


SHARE, sektörde önemli roller üstlenen herkesi kucaklıyor

“Sektörün önemli isimlerini dinlemek ve tanışmak için yüksek bedeller ödemenize gerek yok” felsefesiyle gerçekleştirilen SHARE; gayrimenkul sektöründe yer alan geliştiriciler, mimarlar, şehir plancıları, yapım firmaları, malzeme üreticileri, finans kurumları, hukukçular, satış, kiralama ve pazarlamacılar, reklam ve PR şirketlerinin yöneticileri, danışmanlar, bürokratlar ve akademisyenleri kucaklayıcı bir çerçevede düzenleniyor. 




Geri Dön