16 / 05 / 2024

SHARE

SHARE

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimleri SHARE’de!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimleri SHARE’ de buluşuyor. Gayrimenkul sektörünün profesyonellerinin buluşup fikirlerini paylaştığı platform olan ‘ SHARE ' Gayrimenkul Paylaşımları’nın üçüncüsü; Kalebodur’un ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi M. Fuad Mohammad Alnajjar ve M. Ahmed Okasha Salman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mükemmel Sarımsakçı 4 Haziran'da SHARE7'ye katılıyor!

Geliştirdiği projelerle ABD'de adını "Türk Trump" olarak duyuran Mükemmel Sarımsakçı, 4 Haziran'da SHARE7 katılımcılarıyla buluşacak.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 4 Haziran'da 7. kez Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

SHARE 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek!

Sektörel gelişmelerin ve stratejilerin profesyonel deneyimler ışığında tartışıldığı, amimi bir ortamda sektörün uzmalarını bir araya getiren SHARE 7. kez gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleştiriliyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

6. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları AND Kozyatağı'nda gerçekleşecek!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 6.sı 13 Şubat'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na AND Kozyatağı ev sahipliği yapıyor.

SHARE6 Gayrimenkul Paylaşımları 13 Şubat'ta yapılacak!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

5. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları yarın yapılacak!

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini biraraya getiren SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın beşincisi Cumartesi günü gerçekleşecek.

SHARE Haberi

SHARE

SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni iş birlikleri kurmanın kapısını aralıyor.


SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni işbirlikleri kurmanın kapısını...