03 / 05 / 2024

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı.



Ünlü işadamı Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, DNA testi yaptırdı. Kasım Pırlant’ın vermeyi reddettiği kan örneğini erkek kardeşlerinden birinin verdiği anlaşıldı. 

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre,  İzmir  ve Şikago'da milyonlarca liralık yatırımı bulunan alışveriş merkezleri sahibi ünlü işadamı Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson (30) ve Candice Jackson kardeşlerin davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Rahatsızlıkları bulunan ve felç geçiren Kasım Pırlant'ın babalık testi için DNA örneği vermeyi istemediği öğrenilirken, Jackson kardeşlerin amcalarından alınan kan örneği, Pırlant ailesiyle soy bağları olduğunu ortaya çıktı. 

9 AVM'si bulunan Pırlant, 2005 yılında İzmir'de başladığı milyonlarca liralık yatırımlarıyla ekonomi dünyasında adından söz ettirmişti. Şikago'da doğup büyüyen Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşler ise, babaları olduğunu düşündükleri Kasım Pırlant'a ulaşmıştı. Jackson kardeşler, İzmir'de Kasım Pırlant ile iki kez görüştü. 

AVM'de yapılan görüşmede çok heyecanlanan kardeşlerin, bir su bile ikram etmemelerine çok içerledikleri öğrenildi. Kasım Pırlant DNA testi için kan vermek istemeyince, erkek kardeşlerinden birinden alınan kan örneği ünlü işadamının ailesi ile Jackson kardaşlar arasında soy bağı olduğunu doğruladı. 

Jackson kardeşlerin, ünlü işadamının ailesi ile görüştükleri ve görüşmeye devam edecekleri öğrenilirken, kardeşlerin aile üyelerine "Tek istediğimiz bize sarılmasıydı" dediği iddia edildi. 

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!


Geri Dön