16 / 06 / 2024

Gayrimenkulde projelerinde vade 80 aya kadar uzadı!

Gayrimenkulde projelerinde vade 80 aya kadar uzadı!

Bir dönem indirim ve hediye kampanyalarıyla tüketicileri konut alımına yönlendirmek isteyen müteahhitler yıl sonuna yaklaşırken vadeleri uzatan kampanyalara ağırlık vermeye başladı.Özel sektör modeline TOKİ'nin uyduğu gözlendi.



Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri de konut almak isteyenler için vade sürelerini 50 ilâ 80 aya uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Özel sektör modeline TOKİ'nin uyduğu gözlendi. 

TOKİ 2015'te indirim kampanyası yapacak! Detaylar için tıklayın!

TOKİ'nin sattığı projelerde ise vadelerin 240 aya çıktığı dikkat çekiyor. Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Özel sektör firmaları arasında en uzun ödeme modelini sunan ise Sinpaş Yapı oldu. Sinpaş, alıcılara ara ödemesiz, vade farksız 80 ay taksitle ev sahibi olma imkânı sunuyor. Ödeme planında 0 peşinata 40 ay vade, yüzde 20 peşine 50 ay vade, yüzde 30 peşine 60 ay vade, yüzde 40 peşine 70 ay vade, yüzde 50 peşine 80 ay vade veriliyor. Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO'nıın, İstanbul'da, Hürriyet Medya Tovvers'ın bulunduğu arazide 460 milyon dolar yatırımla inşaa ettiği Nurol Park'ta, 50 aya 0 faiz imkânı ile daire satılıyor. İstanbul'un Küçiikçekmece İkitelli bölgesinde Teknik Yapı tarafından inşaa olunan Metropark projesinde ise vadeler 60 aya kadar uzatıldı. Sıfır faizin uygulandığı projede ayrıca yüzde 10 indirim imkânı da tanınıyor. 




Türkiye'de Yeniçağ 


Geri Dön