26 / 06 / 2024

Gayrimenkulde vadeler uzadı

Gayrimenkulde vadeler uzadı

Bir dönem indirim ve hediye kampanyalarıyla tüketicileri konut alımına yönlendirmek isteyen müteahhitler yıl sonuna yaklaşırken vadeleri uzatan kampanyalara ağırlık vermeye başladı.Özel sektör modeline TOKİ'nin uyduğu gözlendi.

Piyasalarda işler bıçak gibi kesildi! Vadeler uzadı, taksitler arttı

Yüksek enflasyon her geçen gün vatandaşın alım gücünü zorluyor. Alım gücünün eski yıllara oranla azalması nedeniyle ticaret hayatında da işler durma noktasına gelirken, KOBİ’ler de alacaklarını tahsil etmekte zorlanıyor. Vadeler altı aya kadar uzadı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Kira vergisi beyanname ve 1. taksit ödeme dönemi Mart ayının başında başlamıştı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Ruslar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak!

Rus vatandaşlar son senelerde Türkiye’den en çok gayrimenkul alan yabancılar arasında İran ve Iraklılardan sonra 3'üncü sırada yer alıyor. Peki sektör temsilcileri konuyla ilgili ne diyor? Rus vatandaşlar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde vadeler uzadı Haberi

Gayrimenkulde vadeler uzadı

Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri de konut almak isteyenler için vade sürelerini 50 ilâ 80 aya uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Özel sektör modeline TOKİ'nin uyduğu gözlendi. 

TOKİ 2015'te indirim kampanyası yapacak! Detaylar için tıklayın!

TOKİ'nin sattığı projelerde ise vadelerin 240 aya çıktığı dikkat çekiyor. Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Özel sektör firmaları arasında en uzun ödeme modelini sunan ise Sinpaş Yapı oldu. Sinpaş, alıcılara ara ödemesiz, vade farksız 80 ay taksitle ev sahibi olma imkânı sunuyor. Ödeme planında 0 peşinata 40 ay vade, yüzde 20 peşine 50 ay vade, yüzde 30 peşine 60 ay vade, yüzde 40 peşine 70 ay vade, yüzde 50 peşine 80 ay vade veriliyor. Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO'nıın, İstanbul'da, Hürriyet Medya...