02 / 05 / 2024

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.



Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Evde, ofiste veya mobil internetin olduğu herhangi bir noktada eksiksiz çalışabilme kabiliyeti, yenidünya düzeni için oldukça önemli bir hale geldi. İnşaat sektöründe, yavaşlayan satışları yeniden hızlandırmak amacıyla alternatif çözümler üretmeyi sürdüren Kripton BT; Konutmatik’ten sonra Dijital Satış Ofisi ile sektörü canlandırmayı planlıyor. Son teknolojinin kullanıldığı mobil platformlar üzerine inşa edilen ve tamamı Türk yazılım mühendis ve tasarımcıların elinden çıkan Dijital Satış Ofisi, projelerin ihtiyaç duyduğu satış enerjisini sağlamanın dışında geniş çapta satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan sunuyor.

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Kripton BT Kurucusu Tunç Avcı, dünyanın değiştiğini ve bu değişime 4 sene önce hazırlandıklarını, Konutmatik olarak başlayıp dünyaya açılınca ikinci markaları olan Dijital Satış Ofisi’ni kurduklarını dile getirerek; “Disao Dijital Satış Ofisi ve Konutmatik adında iki markamız var ikisi de Türkiye de patentli. Konutmatik Pro ve Disao adında iki uygulamamız Android ve IOS App Store’dan indirilip kullanılıyor. Uygulamaların en önemli özelliklerinden biri live-stream ekran paylaşımı ile uzaktaki gayrimenkul alıcılarına başka hiçbir program yükletmeden sistem içerisinden canlı sunum yapmaya imkan verebilmesi. Bu özellik hem yurt içi hem de yurtdışı satışlarında hayat kurtaran özelliklerden biri. İkinci özellik ise müşterilere özel mikro web sitesi şeklinde teklif oluşturup farklı dillerde paylaşmayı sağlaması. WhatsApp veya WeChat gibi iletişim yazılımları ile Dijital Satış Ofisi arasında bir çatı kurarak işlere kat kat hız kazandırdık. Artık konut satışlarının da birçoğu bu tür iletişim araçlarında ilerleyen diyaloglarla sonuçlanıyor.” dedi.

Şimdiden yaklaşık olarak 20 ülkede yüzü aşkın gayrimenkul danışmanı Disao dijital satış ofisi sistemi üzerinden Türkiye’de yer alan markalı projeler için yatırım oluşturuyor. Yani yabancıya satış gerçekleştiren ekipler Disao Dijital Satış Ofisi, yerliye satış yapan ekipler de Konutmatik Pro kullanıyor. Dünyanın en cazip bölgeleri arasında yer alan ülkemizde yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkul satın almasının önünde bir engel olmadığını dile getiren Tunç Avcı; “İnşaat proje pazarlama sistemindeki eksikler yerli projelerin yabancı yatırımcılara ulaşabilmesine engel teşkil ediyor. Konutmatik ve Dijital Satış Ofisi sistemi bu noktada gelişen teknolojiyi kullanarak yatırımcılara ister aracılar vasıtasıyla ister direkt ulaşabilme fırsatı veriyor” diye konuştu.

Konutmatik ve Disao Dijital Satış Ofisi Nasıl Çalışıyor?

Her inşaat projesi için ayrı ve özel şekilde hazırlanan Konutmatik’ler ve Disao Dijital Satış Ofisi, IOS ve Android tabanlı tabletler, mobil telefonlar, bilgisayarlar ve dokunmatik Kiosk cihazlar üzerinde çalışıyor. Projenin tüm tanıtım materyallerini, daire manzaralarını, görsellerini, videolarını, daire içinde 3 boyutlu gezi özelliklerini tek tıkla sunma imkanı sağlıyor. Saniyelik stok kontrolleri ve mobil bildirimler sayesinde aynı anda internetin olduğu her yerde onlarca personelin üst düzey sunumlar yaparak talep toplayabilmesine imkan sağlıyor.
 


Geri Dön