17 / 05 / 2024

Disao dijital satış ofisi

Disao dijital satış ofisi

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Kirada fahiş zamlar son buluyor! Dijital kayıt sistemi geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda birden fazla ev sahibi olan kişilerin krediye erişimi zorlaştırılacak. Dijital kayıt sistemleri kurularak ev, iş yeri kiraları ve ikinci el araç satışları gibi işlemlerin dijital ortamda kaydedilecek.

Konut satın alınabilirlik endeksi 65,2'den 50,1 seviyesine geriledi!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa, konut satın alınabilirlik endeksini açıkladı. Buna göre 2023 2023 yılı Ocak – Ağustos ayları arasında, konut satın alınabilirlik endeksi ise; 65,2'den 50,1 seviyesine geriledi.

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

8 litre Sinbo Dijital Airfryer, 2 Eylül'de Şok'ta satışta! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte indirimli fiyatı...

Şok marketten airfryer almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok, 8 litre Sinbo Dijital Airfryer'ı uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta 8 litre Sinbo Dijital Airfryer ne kadar? 8 litre Sinbo Dijital Airfryer kaç TL? İşte 2 Eylül 2023 fiyat listesi...

Konut satın alınabilirlik endeksi 65,2'den 46’ya geriledi! 

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa, konut fiyatları, hane halkı geliri, kredi faiz oranları ve kredi taksit tutarlarını göz önüne alarak hazırladığı ve merakla beklenen Türkiye geneli için konut satın alınabilirlik endeksini yayınladı. 

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Bakanlık açıkladı! Dijital oyunlara 131.999 adet bandrol!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre, 2022 yılında en çok eğitim kategorisinde bandrol satışı yapılırken, dijital oyunlara ise 131.999 adet bandrol gitti.

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Watch5, serisinin ön satışa özel fiyatları belli oldu! Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor.

Disao dijital satış ofisi Haberi

Disao dijital satış ofisi

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Evde, ofiste veya mobil internetin olduğu herhangi bir noktada eksiksiz çalışabilme kabiliyeti, yenidünya düzeni için oldukça önemli bir hale geldi. İnşaat sektöründe, yavaşlayan satışları yeniden hızlandırmak amacıyla alternatif çözümler üretmeyi sürdüren Kripton BT; Konutmatik’ten sonra Dijital Satış Ofisi ile sektörü canlandırmayı planlıyor. Son teknolojinin kullanıldığı mobil platformlar üzerine inşa edilen ve tamamı Türk yazılım mühendis ve tasarımcıların elinden çıkan Dijital Satış Ofisi, projelerin ihtiyaç duyduğu satış enerjisini sağlamanın dışında geniş çapta satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan sunuyor.

Kripton BT Kurucusu Tunç Avcı, dünyanın değiştiğini ve bu değişime 4 sene önce hazırlandıklarını, Konutmatik olarak...