02 / 05 / 2024

Gaysan Mobilya'dan stüdyo dairelere pratik çözümler

Gaysan Mobilya'dan stüdyo dairelere pratik çözümler

Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının 1+0 daire projelerine de pratik çözümler sunuyor



`Hayatınıza Yer Açın' sloganıyla özellikle küçük metrekareli yaşam alanlarının birden fazla amaca yönelik kullanımında farklı alternatifler sunan GAYSAN Mobilya, inşaat firmalarının 1+0 daire projelerine de pratik çözümler sunuyor. GAYSAN Mobilya tarafından tasarlanan ve özellikle 1+0 daireler için üretilen; açılınca çift kişilik yatak, kapanınca çalışma veya yemek masası olan `Studio Bed' son yıllarda popüler hale gelen küçük metrekareli dairelerde inşaat firmalarınca tercih edilmeye başladı.
 
Açıldığında çift kişilik yatak kapandığında ise çalışma veya yemek masası olan `Studio Bed' GAYSAN Mobilya'nın giderek daralan yaşam alanlarına fonksiyon kazandırmak ve stüdyo daireler, home-ofis veya ofisler için tasarladığı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.
 
Türkiye'de 1986 yılından günümüze, dar mekânlara, hareketli ve çok fonksiyonlu ürünleri ile pratik çözümler sunan ilk ve tek mobilya üreticisi olan GAYSAN, özel tasarımı `Studio Bed'in, kısa zamanda marka inşaat bir projelerinden yoğun ilgi görmesiyle önemli bir projenin 500 dairesi için üretime başladı.
 
Çalışma ve Misafir Odası
GAYSAN "Studio Bed", daha büyük evlerde ise alternatif fonksiyonları ile mekânı, çalışma odasından bir misafir odası veya oturma odası haline dönüştürebiliyor. Bunun için ünitede bulunan masa yerine hem şık hem de konforlu kullanım imkânına sahip koltuk modülünü tercih etmeniz yeterli.
 
Stüdyo Daireler
Stüdyo dairelerde mobilya kalabalığına çözümü yine `Studio Bed' getiriyor. "Sihiri" ile masa veya koltuk istenildiğinde ortadan kayboluyor, yerine yatak ortaya çıkıyor. Kısaca "Studio Bed" az yer kaplıyor, çok işe yarıyor! 
 
Tek Odalı Evler
Örneğin, küçük ve tek odalı bir eve sahip, bebek bekleyen yeni evli çiftler daha büyük bir eve taşınmak zorunda olduklarını düşünebilirler. Ancak bu oldukça yorucu bir süreç olabilir. Bunun yerine `Studio Bed' ile kendilerine tek odada çok işlevli bir yaşam alanı yaratabilir aynı mekânı oturma, yemek ve yatak odası olarak kullanabilirler.
 
Küçük Odalar
Rahat bir yatak, geniş bir masa veya konforlu bir koltuk ve için odanızın küçük olduğunu düşünebilirsiniz. Odanız küçük olabilir ama hayalleriniz büyük olsun. Artık siz de bir "Studio Bed" e sahip olabilir, hayallerinizdeki geniş odaya tek bir hareketle sahip olabilirsiniz. Gece veya gündüz "Studio Bed" den ihtiyacınız doğrultusunda yararlanabilir `küçük odanızda büyük dünyalar yaratabilirsiniz".
 
Otel, Motel, Pansiyon
Çift kişilik yatağı ile en sade odayı bile suit oda haline dönüştürebilen `Studio Bed' ile birlikte gardırop, şifonyer, kitaplık gibi ilave ürünler kullanılarak farklı setler de oluşturulabiliyor. Otel, motel ve pansiyonların da alternatifsiz bir çözüm olarak tercih ettiği  `Studio Bed"i , bin 600 TL ile 2 bin 200  TL fiyat aralığında tüm GAYSAN mağazalarında bulmak mümkün.

Geri Dön