29 / 04 / 2024

Gazeteci Ömer Ali Üründül inşaat şirketi kurdu

Gazeteci Ömer Ali Üründül inşaat şirketi kurdu

Gazeteci Ömer Ali Üründül, inşaat dünyasında tanınan ve Atatürk Barajı"nı kuran Necdet Semker"in kızı Alev Semker ve Halil Sedat Üründül ile birlikte inşaat şirketi kurdu



Gazeteci Ömer Ali Üründül, Atatürk Barajı"nı kuran Necdet Semker"in kızı Alev Semker ve Halil Sedat Üründül ile birlikte inşaat şirketi kurdu.
Sedko İnşaat ve Ticaret Aşž ismi verilen şirketin adresi olarak Emirhan Caddesi No 109 Kat 18 Dikilitaş Beşiktaş adresi gösterilirken şirketin ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası"na kaydı 4 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirildi.
şžirketin sermayesi 22 milyon 378 bin 885 TL olarak kayıtlara geçerken ticari faaliyet olarak ikamet veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatının yapılacağı açıklandı. Bunlara ek olarak yurt içi ve yurt dışında inşaat taahhüt ve dekorasyon işleri ve bu işlere bağlı araştırma, etüd planlama, fizibilite, projelendirme, şehircilik, imar planları ve müşavirlik gibi hizmetleri de yerine getirecek olan şirket, ana sözleşmesindeki diğer işlerli de gerçekleştirebilecek.

Sedko İnşaat"ın yönetim kurulu başkanlığını Halil Sedat Üründül üstlenirken Ömer Ali Üründül"de başkan yardımcısı olarak görev aldı. Kısabir süre önce Enersu İnşaat"ı kuran Alev Semker Akal"da şirkette yönetime üye olarak girdi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön