27 / 04 / 2024

Gazetecilerin villa polemiği...

Gazetecilerin villa polemiği...

Gazeteci Fuat Uğur, sosyal medya platformu X'den yaptığı paylaşım ile Ömür Gedik'in oturduğu villa hakkında yorumda bulundu. Ömür Gedik'ten beklenen cevap gecikmedi. İşte ikili arasında yaşanan villa polemiği...



Geçtiğimiz günlerde, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu Ömür Gedik oldu. Ömür Gedik lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirdi. Buna göre Gazeteci Fuat Uğur X'de paylaştığı yorumu ile polemik başlattı. İşte yaşanan polemik ve yorumlar...

Gazetecilerin villa polemiği...

Fuat Uğur @FUATUGUR paylaşımda https://twitter.com/FUATUGUR/status/***********41263747 şunları söyledi; Çok merak ediyorum. Acaba ne yaptı da bu kadar çok para kazandı ve milyonlarca dolarlık bu malikaneyi satın alıp içini yüzbinlerce dolara döşedi? Gazetecilikten mi? Şarkıcılıktan mı? Ferhat Göçer hediye etmediyse tabii.

Ömür Gedik'ten cevap geçikmedi işte yanıtı ve vatandaşların yorumları.

Gazetecilerin villa polemiği...

Ömür Gedik @omurgedik
Fuatcım Allah’a şükür çalışıyor ve paramı kazanıyorum ama bahsettiğin mülk özelinde cevap vereyim, villa benim değil. Rahatlamışsındır umarım.

Gazetecilerin villa polemiği...

Fuat Uğur
Çok rahatlatıcı oldu Ömür. Yazdığın gazetede de villanın sana ait olmadığı belirtilmediğinden keşke bir açıklamayla “kirada oturuyorum” deseydin. Gerçi kirası bile hayallerimizin ötesindedir. Bu arada çalıştığın yerde bana uygun bir iş bulunur mu? Üçte birine razıyım.

Gazetecilerin villa polemiği...

Yusuf Emre @em95002133_emre
Bu haberler yapıldığında benim değil açıklaması yapsaydınız daha iyi olurdu.Fuat Bey haklı.Bir soru da benden olsun.Peki kimin bu villa??

Gazetecilerin villa polemiği...

trafoya işeyen kedi @muhalifsobiyet1
Herkesi kendi cenahları gibi zannediyorlar ömür.. onlar hırsız diye herkesi hırsız sanıyolar.. kendi siyasal islamcıların servetlerini söylemezler.. Melih Gökçekin servetini de konuşsana fuat? Yemiyo di mi? Binalinin paralarını anlat nerden kazanmış? Bakanlıktan mı?

Gazetecilerin villa polemiği...

Çağrı @CagrAr31379585
Ne iş yapıyorsun sen veya şöyle sorayım ne işe yararsın sen bu ülkede ? Ben cevap vereyim mi neyse vermeyeyim biraz Ağır olur gerçi sen onuda alırsın.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

 


Geri Dön