14 / 05 / 2024

GazetePARC Diyalog, Turgay Tanes'i konuk ediyor!

GazetePARC Diyalog, Turgay Tanes'i konuk ediyor!

Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşen GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisinin yeni konuğu GYODER Başkanı Turgay Tanes olacak



 Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşen GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisinin yeni konuğu GYODER Başkanı Turgay Tanes olacak. 11 Ocak Salı günü 17:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek GazetePARC Diyalog'a katılımcı olmak için https://twitter.com/gazeteparc adresinden soru sormak gerekiyor.

GazetePARC Diyalog etkinlikliği, gayrimenkul sektöründe her biri kendi alanında öncü isimleri ile sektörün takipçilerinin dünyanın neresinde olursa olsun bir araya gelebileceği bir platform olma özelliği taşıyor. İnternet ortamında gerçekleşen GazetePARC Diyalog etkinliğine katılan sektörün takipçileri, Twitter üzerinden sektörün öncü isimlerine merak ettikleri soruları yönelterek bunlara yanıt alma fırsatı yakalıyorlar. Yaratılan bu sanal ortam, özgür bir tartışma alanına imkan sağlarken   sektör için de güçlü bir beyin fırtınasına imkan sağlıyor.
11 Ocak Salı günü merak edilen soruları yanıtlayacak olan Turgay Tanes'in ardından GazetePARC Diyalog'a katılacak sektörün diğer öncü isimleri ve katılım tarihleri ise şöyle sıralanıyor:
01 şžubat 2011 Salı Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal
22 şžubat 2011 Salı   ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur
15 Mart 2011 Salı   Galata Aşž Yönetici Ortağı Sarp Tiryakioğlu
05 Nisan 2011 Salı Aareal Bank Genel Müdürü şženay Azak Matt

Turgay Tanes Hakkında
1987 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Tanes, T. İş Bankası A.şž. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 1996'da İştirakler Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı, 1999-2004 tarihleri arasında aynı müdürlükte Gayrimenkul ve Cam sektöründen sorumlu Grup Müdürü olarak görev yapmıştır. 2004 yılından bu yana İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Tanes ayrıca, T. İş Bankası A.şž.'nin bir iştirakinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bilgi için:
Arkitera Mimarlık Merkezi/ Burcu Göncüoğlu
T:+90 216 355 07 22
E-mail: [email protected]


Geri Dön