27 / 04 / 2024

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

 Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.




Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Kentin değişik bölgeleri ile Organize Sanayi Bölgesi civarında etap yapılacak olan konutlar için Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'ten milletvekili adayı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla 5.5 milyon metrekare hazine arazisini tahsis ettiği  TOKİ  ile işbirliği yapıyor. Güzelyurt Mahallesi'nde yapılacak olan ilk etap konutların temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve çok sayıda davetlinin katıldı. Törende konuşan Başkan Fatma Şahin, "Çocuklarımıza daha güzel bir Gaziantep bırakmak için elimizden gelen büyük gayreti gösteriyoruz" dedi. 


KİRALAR DÜŞECEK

Milletin AK Parti iktidarıyla özlem duyduğu hizmetlere kavuştuğunu, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, AK Parti iktidarının öncesinin ve sonrasının mukayese edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Fatma Şahin, " Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için düğmeye basıldı. Projelerin tamamlanmasıyla kiralar düşecek ve vatandaş kira öder gibi ev sahibi olacak" diye konuştu. 



Sabah 


Geri Dön