29 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme!

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme planı bilgisine göre yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.



286 adet konutun bulunduğu  Haliç Panorama  projesi 5 bin 150 metrekare inşa alanına sahip.  Kahraman Yapı Yatırımları  imzası ile hayata geçirilen Haliç Panorama Evleri toplamda 2 etaptan meydana geliyor. 


Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Haliç Panorama Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. 286 adet konutun yer aldığı Haliç Panorama projesinde konutlar metrekare fiyatı ile satılıyor.


Haliç Panorama projesinde dairelerin alanları 58 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme planından önce fiyat bilgisinden bahsedelim.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme!


Haliç Panorama daire fiyatları:


Haliç Panorama fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişiyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme planı şöyle:


Gaziosmanpaşa Haliç Panaroma ödeme planı:


Haliç Panorama ödeme planı kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor ve kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme!


Haliç Panoroma teslim tarihi:


Yaklaşık bir ay sonra satışa çıkacak olan Haliç Panorama projesinde teslimler 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Haliç Panorama adres bilgileri:


Haliç Panorama adres: Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C  Gaziosmanpaşa - İstanbul


Telefon : 0 212 615 66 67 

Web Adresi: www.halicpanorama.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön