09 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı!

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Kahraman Yapı Yatırımları tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı için haberimizi inceleyebilirsiniz...





Haliç Panorama projesi  Kahraman Yapı Yatırımları tarafından hayata geçiriliyor. Konum olarak Gaziosmanpaşa'da yer alan  Haliç Panorama Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor.  Haliç Panorama Evleri 'nde satışa sunulan daireler  1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipinde inşa edilmiş durumda. 


270 daireden meydana gelen Gaziosmanpaşa  Haliç Panorama  'nın dairelerinde alan büyüklükleri 55 metrekareden başlayor, 150 metrekareye kadar yükseliyor.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama ödeme planına göre banka kredisi kullanarak daire alınabiliyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama'nın teslimat tarihi ise 2015 yılı olarak belirlenmiş durumda. 



5 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşası devam eden Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı projeyi bütün hali ile görmek isteler için yayınlanıyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı 'nın detaylı görüntüsü şu şekilde: 



Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı:



Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı!



Gaziosmanpaşa Haliç Panorama vaziyet planı ile ilgili ayrıntılı incelemeyi www.halicpanorama.com adresi üzerinden yapabilirsiniz.



Telefon : 0 212 615 66 67 

Web Adresi: www.halicpanorama.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön