29 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 701 bin TL'ye 3+1!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 701 bin TL'ye 3+1!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Konutların 498 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Viaport Venezia projesi, 5 bloktan meydana geliyor. Teslimlerin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor..



Banka kredisi ile konut sahibi olunan  Viaport Venezia  projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.


Satışların devam ettiği Viaport Venezia, 82 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede; yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, kapalı otopark ve fitness center gibi bir çok sosyal olanak mevcut.


İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde inşa edilen Venezia Viaport, toplam 2 bin adet daireden meydana gelecek. Projede yer alan 4 kulenin isimleri şu şekilde; Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 701 bin TL ye 3+1!


İçerisinde konut, ofis, otel ve AVM'nin yer aldığı Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesi, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasıyla yaşama geçiriliyor.


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da; 2+1 dairelerin fiyatları 498 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 701 bin TL'den, 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 53 bin TL'den başlayarak değişiyor.


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın.


Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön