28 / 04 / 2024

Gazipaşa Belediyesi'nden 2 milyon 250 bin TL'ye satılık arsa!

Gazipaşa Belediyesi'nden 2 milyon 250 bin TL'ye satılık arsa!

Antalya, Gazipaşa'da yer alan arsayı Gazipaşa Belediyesi satıyor. Arsanın bedeli 2 milyon 250 bin lira olarak belirlendi...



GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞIMDAN DUYURULUR

1.Mülkiyeti Gazipaşa Belediyesine ait, İstiklal Mahallesi 1390 ada 3 parselde bulunan ve aşağıda durumu gösterilen Taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır.

2.İhale 17.08.2012 tarihinde Cuma günü saat 10.00'da Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda İhale Komisyonu huzurunda başlayacaktır.

3.İHALEYE KATILMA ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER; isteklilerin aşağıda belirtilen belgelerin veya noter tasdikli suretlerini 2886 Sayılı Kanunun 37. Maddesinde belirtilen esaslar doğrultusunda hazırlayacakları dosya ile birlikte ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunması veya tekliflerim iadeli taahhütlü mektupla Gazipaşa Belediyesi’ne göndermeleri şarttır.

a) Kanuni ikametgâh belgesi ibraz etmek, Tüzel kişiler için Tüzel kişiliğin yada tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin Kanuni İkametgâh Belgesi,

b)Geçici teminatlarını yatırdıklarına dair makbuz veya belge,.,

c)İhale Dosya bedelinin ödendiğini gösterir makbuz veya belge,

d)Gerçek kişiler için nüfus kayıt örneği, tüzel kişiler için ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair oda veya kurum belgesi,

e)Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

f)İmza beyannamesi veya imza sirküleri;

g)Ortak girişim olarak ihaleye katılınması halinde ortaklarca imzalı ve noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,

h)İsteklilerin yabancı uyruklu olması halinde, Türkiye Cumhuriyeti sınırlan içerisinde gayrimenkul iktisabı edebileceğini gösterir, Dışişleri Bakanlığından alınmış belgeyi ibraz etmeleri.

i)İsteklinin yabancı uyruklu şirket olması halinde (h) bendindeki yabancı uyruklu gerçek kişilerde aranan belge ile birlikte ( Bu belgenin şirkete uygunluğu gerekmektedir.) Türkiye’de şirketin faaliyetine müsaade edildiğini gösterir ilgili makamlardan alınan belgenin ibrazı.

j) Gazipaşa Belediyesi’nde vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge;

k) 2886 Sayılı D.t.K.'na göre ihalelere katılmaktan yasaklı veya cezalı olmadığına dair beyan.

1) Tebligat için Türkiye’de adres beyanı,

4.T aşınmaz hakkında geniş bilgi ve şartnameler her gün mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edilebilir. (Şartname Gazipaşa Belediyesi internet sitesinde (www.gazipasa.bel.tr) ücretsiz olarak görülebilir.) Dosya satın alma bedeli 100,00-TL(Yüz) ’dir. İhaleye katılabilmek için ihale dosyası satın almak zorunludur.

5.İhale ve satıştan mütevekkil bütün vergi, resim, tapu harçları, alım satım ve sözleşme giderleri ihale edilene aittir.

6.ihaleyi alan, ihale bedelinin tamamını peşin olarak ödeyecektir.

7.Teklifler 17.08.2012 tarihinde Cuma günü saat 10.00’a kadar komisyon başkanlığına (Yazı İşleri Müdürlüğü) teslim edilecektir.


Antalya, Gazipaşa İstiklal'de yer alan arsanın alanı 1787,15 metrekare. Arsanın tahmini bedeli 2 milyon 250 bin TL ve geçici bedeli ise 67 bin 500 TL. 


(www.bik.gov.tr) Basın: 49260


İlanı görüntülemek için tıklayın


Geri Dön