02 / 05 / 2024

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...



Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile 1 adet arsa satışı hakkında güncelleme yayınladı.

Doğuş GYO portföyünde yer alan Gebze Center AVM ve Otel binasının Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ne KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle satılmasına ve satıma ilişkin satış̧ vaadi sözleşmesi akdedildiği açıklanmıştı.

Söz konusu satış vaadi sözleşmesine konu alım-satım işlem süreci sözleşme hükümleri kapsamında henüz neticelenmedi. 

Doğuş GYO'nun KAP açıklaması:
SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.

8.6.2018 tarihinde yaptığımız detaylı Özel Durum Açıklamamızda, Şirketimiz portföyünde yer alan Gebze Center AVM ve Otel binasının Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ne KDV hariç 102.500.000-€ (EURO) peşin bedelle satılmasına ve satıma ilişkin satış̧ vaadi sözleşmesi akdedildiği kamuoyunun bilgisine sunulmuştu.  

Söz konusu satış vaadi sözleşmesine konu alım- satım işlem süreci sözleşme hükümleri kapsamında henüz neticelenmemiş olup, süreç ile ilgili her türlü gelişme kamuoyu ile ivedilikle paylaşılacaktır.

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!
 


Geri Dön