03 / 05 / 2024

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 28 Şubat'ta açılacak!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 28 Şubat'ta açılacak!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Haşan Soba, Fatih Devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların uzaması nedeniyle Gebze kamuoyunda tartışılan Hastane ile ilgili bilgilendirme de bulunan Soba, 28 Şubat 2017'de hastanenin hizmete açılacağını söyledi.



AK Parti Gebze İlçe Başkanı Haşan Soba, Fatih Devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların uzaması nedeniyle Gebze kamuoyunda tartışılan Hastane ile ilgili bilgilendirme de bulunan Soba, 28 Şubat 2017'de hastanenin hizmete açılacağını söyledi. Soba şu bilgileri verdi: " Gebze Fatih Devlet Hastanesi fiziki durum gerçekleşme oranı %80 olup, proje değişiklikleri dolasıyla 28.02.2017 tarihine kadar 119 günlük süre uzatım talebi  TOKİ  tarafından onaylanmıştır. 2017 yılı içerisinde kısmı kabul yapılması planlanmaktadır. Mevcut hastane taşınınca yıkılacak ve otopark alanı düzenlenecektir. Otopark alanı düzenlenmesi dahil 2017 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Resmi süre dolmadığı için cezai şart uygu lanmamaktadır."dedi. 


FATİH DEVLET İN ÇALIŞMALARI 

Fatih Devlet Hastanesi 'nin çalışmaları ve işleyişi hakkında da bilgi veren Soba, "Fatih Devlet Hastanesi 93 hekim ile genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, ü 

roloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuvar ve patoloji branşlarında hizmet vermektedir, "dedi.


Gebze Gazetesi


Geri Dön