01 / 05 / 2024

Uşak Eşme Devlet Hastanesi 20 Şubat'ta açılıyor!

Uşak Eşme Devlet Hastanesi 20 Şubat'ta açılıyor!

Uşak Eşme Devlet Hastanesi ile ilgili son durum paylaşıldı. 60 yataklı 5 yıldızlı otel konforundaki otelin 20 Şubat'ta açılacağı belirtildi.



Genel Sekreter Uzm. Dr. Yalçın ATLI, Uşak Eşme Devlet Hastanesi idarecileri ile birlikte yapımı tamamlanan 60 yatak kapasitesine sahip yeni hizmet binasının son durumu hakkında bilgi alarak hastaneyi gezdi.


Yeni hastanenin yerleştirme çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini gören Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI, ‘’hastane alanında gelişmeleri yakından takip ettiklerini hastanenin açılmasında sona yaklaşıldığını ve Eşme halkına bu yeni hastanemizde hizmet verebilmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Amaçlarının hiçbir hastanın tıbbi zorunluluk olmadıkça diğer illerdeki hastanelere gitmesini önlemek olduğunu bunun için son derece güzel bir yerde inşa edilen hastanenin, iç ve dış mekanları ile tamamen personel ve hastaların konforunu düşünülerek hiç bir ayrıntı atlamadan hazırlandığını, Toki’den bina teslim aldıktan sonra hastane içerisinde Tıbbi cihazlarının ve donanımlarının da tamamlandığını  belirtti. 


Özellikle yatan hastalarımızın odaları birer kişilik tuvaleti, banyosu içinde olup, özel refakatçi yerleri de hasta bakıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Eşme’de yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte sağlık çalışanları olarak öncelikli amacımız hastalarımızı rahat ettirmek ve onları bir an önce sağlıklarına kavuşturarak taburcu etmek olacaktır dedi.


60 yatak kapasitesine sahip olan Hastanede  4 yataklı 1. basamak yoğun bakım,  özellikli 1 ameliyathane, 3 SDL(sancı, doğum lohusa odası)  olmak üzere geriye kalan 1 normal standart ameliyathane salonu 5 yataklı diyaliz salonu ve acil alanıyla hizmet verecektir.


Yeni hizmet binası 3 katlı,  ameliyathanesi, yoğun bakım ünitesi ve manzaralı odaları ile 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan yeni hastanede acil dışında 4 ana branş ve  Diş polikliniklerinde hizmet vermeye devam edecektir.


Eşme halkına yeni bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Atlı, yeni hastane binasının 20 Şubat tarihi ile hizmet vermeye başlayacağını, tek temennilerinin yeni hizmet binasını daha verimli bir şekilde çalıştırmak olduğunu, hastanenin ilçemize hayırlı olmasını dileyerek bu  hastanenin yapımında desteklerinden dolayı devlet büyüklerimize ve bu sürecin başından sonuna katkı sunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz dedi.




Ege'de Yenigün


Geri Dön