02 / 05 / 2024

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.



Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sorun yaşanan bölgelere otopark yaparak bu sorunları gideriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Gebze ilçe merkezinde yapım çalışmaları süren 7 katlı otoparkın, elektrik tavaları montajına başlandı. Perde ve kolonların sıva imalatlarına da başlanan yapının son tabliye kalıbı da kuruldu.

497 ARAÇ KAPASİTESİNDE OTOPARK

3 bodrum kat, zemin ve 3 normal katın yer alacağı otopark toplamda 7 katlı olarak tasarlandı. Yapı, 497 araç kapasiteli olarak hayata geçirilecek.

KATLARA ASANSÖRLE ÇIKILACAK


7/24 kamera ve güvenlik sistemiyle kontrol edilebilecek olan 7 katlı dev otoparkta, 630 ve 800 kg kapasiteli iki asansörle katlara çıkılacak. Ayrıca otoparkta yeni nesil led aydınlatmalar, yangın detektör sistemi, yangın alarm sistemi, yıldırım koruma sistemi (paratoner) ve elektrik kesintilerinde kullanılacak jeneratör sistemi gibi donanımlar yer alacak.


Geri Dön