02 / 05 / 2024

Gebze'ye dev mobilya mağazası açılıyor!

Gebze'ye dev mobilya mağazası açılıyor!

Adem Peker, Gebze'ye ilçenin en büyük mobilya mağazasını açıyor



İstanbul'da maden, toplu konut ve boya sektöründe önemli yatırımları bulunan iş adamı Adem Peker, Gebze'ye ilçenin en büyük mobilya mağazasını açıyor.

Daha evvel Gebze'de toplu konut inşaat projeleri yürüten Adem Peker, bu sefer mobilya sektörüyle Gebze'ye girdi. Ünlü mobilya markası Afemo'nun bölge bayiliğini alan Adem Peker, ilçenin en büyük mobilya mağazalarından birini Gebze Cuma Pazarı trafo meydanındaki kendine ait plazaya kurdu. 6 katlı plazaya kurulan mağazada Alfemo'nun ürünleri satışa sunulacak. Alfemo'nun ürünleri fabrikadan direk olarak Gebzeli müşterilere satışa sunulacak. Gebzeliler Alfemo gibi bir markayla evini döşemek için sadece 2 bin 500 TL harcayıp kaliteyi uygun fiyata alabilecek. Mart ayının ikinci haftası açılması planlanan Alfemo, sadece Gebze ve Gebzelilere özel indirimlerle "merhaba" diyecek. Alfemo, Gebze'de yeni evlenen çiftlere de sürpriz indirim imkanı sunacak.

Daha önce Gebze'ye bir çok yatırım yaptığını hatırlatan iş adamı Adem Peker, Gebze'nin İstanbul ve Kocaeli'nin gölgesinde kalmasına rağmen önemli bir merkez olduğunu belirterek, "Gebze'ye yıldız yatırımlar ve projeler hazırlanmalı. Gebzeli İstanbul'a gitmeden aradığı kaliteli malı uygun fiyata bulmalı. Sadece mobilya değil, her alanda durum böyle olmalı. Daha önce Gebze'deki toplu konut projemde de kaliteye önem verdim. Dönemin şarrtlarına göre en modern konutları Gebze için yapıp uygun fiyata satışa sunduk" dedi.

Gebze'deki sosyal ve kültürel gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyen Adem Peker, "Gebze son yıllardaki büyümüseni biraz olsun durdurdu. Ama her şeye rağmen Gebze'nin önü açık. Bugünlerde Gebze'yi yakından takip ediyorum. Şartlar uygun olursa İstanbul'daki bazı yatırımları Gebze'ye kaydırabilirim. Ayrıca Gebze ve civarından yatırım için uygun teklifler alıyorum. Özellikle toplu konut projesi açısından Gebze'yi düşünüyorum" diye konuştu.
Sabah/Emlak

Geri Dön