18 / 06 / 2024

Gebze'ye Dijital Kent Kütüphanesi kurulacak!

Gebze'ye Dijital Kent Kütüphanesi kurulacak!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Eski Çarşı’da bulunan tarihi Kervansaray’ın restore edilerek Dijital Kent Kütüphanesi’nin kurulacağının müjdesini verdi...




AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Eski Çarşı’da bulunan tarihi Kervansaray’ın restore edilerek Dijital Kent Kütüphanesi’nin kurulacağının müjdesini verdi.


Gebze sevdalısı, Gebze’nin şehr-i emini, AK Parti Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ikinci dönemde kente tarihi ve kültürel kimlik kazandırmaya hazırlanıyor. Gebze’ye ikinci dönemde kazandırmayı hedeflediği projelerin tanıtımını yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dijital Kent Kütüphanesi’nin müjdesini verdi. Gebze’nin merkezinde bulunan Eski Çarşı’daki Tarihi Kervansaray’ın restore edileceğini dile getiren Başkan Köşker, “Bu tarihi değerimiz, kervansarayımız yeniden ayağa kaldırılarak kentimize kazandırılacak. Bu tarihi mekanın bir bilim ve kültür merkezi haline dönüşmesi amacıyla Dijital Kent Kütüphanesi Projesi’ni hayata geçireceğiz. Bu projeyle kentimizde önemli bir eksikliği de ortadan kaldıracağız. Öğrencilerimiz ve bilimsel çalışmalar için kaynak arayışında olan vatandaşlarımızın yararlanabileceği Dijital Kent Kütüphanemiz ile Gebze’miz bir araştırma ve bilim şehrine dönüşme noktasında önemli mesafe alınmış olacak” dedi.



Akyazı Gündem


Geri Dön