29 / 04 / 2024

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı!

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı!

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen'de inşaatına başladıkları Gedizkent Projesi için Vakıfbank'ın, piyasa şartlarına göre en düşük faizden kredi vereceğini söyledi.



Ege-Koop'un Menemen ilçe merkezinde başladığı Gedizkent Projesi için Vakıfbank, çok düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandıracak. Kredinin faiz oranının 5 yıl için 0.89,10 yıl için 0.90 olduğunu belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "inşaat süresi olan ilk 2 yıl boyunca kullanılan kredinin aylık ödemeleri yüzde 50 daha az olacak. Konut sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi birinci sınıf yuva sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Gedizkent Evleri kaçırılmaz" diye konuştu.


DOSYA MASRAFSIZ KREDİ 


Çelik Evler, Dört Mevsim Konakları, 25. Yıl ile Keyifli Yaşam Evleri gibi dört ayrı projede Vakıfbank ile örnek bir işbirliği gerçekleştiren Ege-Koop, Menemen Gedizkent Evleri için de banka ile özel bir anlaşma sağladı. Buna göre Menemen'in önde gelen projelerinden biri olacak olan özel güvenlikli, yüzme havuzlu, spor merkezli 4 blok 190 dairelik Gedizkent Evleri'nden konuk sahibi olmak isteyenler hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde 0.89'luk faiz oranından yararlanabilecek. Toplam 120 ay tercih eden vatandaşlar ise 0.90'lık faiz oranından işlem görecek. Dairelerini kendileri seçebilecek olan ortaklar, kredi ödemelerini ilk iki yıl boyunca ayda 700 lira olarak yapacak. 


"BU FIRSAT KAÇMAZ" 


Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı" sloganıyla inşaasına başlanan, Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin Tepe Sosyal Tesislerrne komşu Gedizkent Evleri'nin toplam 27 milyon liraya malolacağmı ve 2016 yılında sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Projenin 88 ile 127 metrekare arasında üç tip daireden oluştuğunu belirten Aslan, şöyle konuştu: "Projede ucuz, sağlıklı ve modern konut konseptini ön planda tutarak, dar ve orta gelir grubunu hedefledik. 


Menemen Ovası'na hakim konumu, Izban'a 900 metrelik mesafesi, çevresindeki sağlık merkezi, okul ve alışveriş mekanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyoruz, özel faiz oranları ile bu fırsat kaçmaz." 


Habertürk Egeli


Geri Dön