Otomobil

Geleceğin otomobili Hyundai IONIQ 5 mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai IONIQ 5 mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai IONIQ 5 özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 28 Mat 2023 fiyat listesi Hyundai, oldukça rağbet gören IONIQ 5 modeli ile sürücülere rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Otomobil almak isteyen herkesin aklına ilk gelen markalar arasında yer alan Hyundai IONIQ 5 ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Hyundai, oldukça rağbet gören IONIQ 5 modeli ile sürücülere rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

ÇEVRE DOSTU İÇ TASARIM

Günümüzün en fazla talep gören konularından birini, çevre üzerindeki etkileri azaltarak daha yüksek eko-bilince erişen mobilite çözümleri meydana getiriyor. Tasarımcılarımız bu beklentilere, Hyundai IONIQ 5 otomobilde çevre dostu ve sürdürülebilir bir biçimde tedarik edilen malzemeler kullanarak karşılık verdi.

Hyundai IONIQ 5 koltuklarda, keten tohumundan elde edilen bitki yağı ekstreleriyle boyanan ekolojik işlenmiş deri kullanıldı.

Hyundai IONIQ 5 kabinindeki diğer yumuşak döşemelerde ise şeker kamışı biyo-bileşenleri, yün ve poli-iplik gibi sürdürülebilir liflerden üretilen tekstil ürünlerinin yanında kullanılmış PET plastik şişelerin baskılanması ile üretilen liflerden dokunmuş malzemeler kullanıldı.

Peki, Hyundai IONIQ 5 kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

ULTRA HIZLI ŞARJ

Hyundai IONIQ 5, ultra hızlı şarj istasyonlarında sadece 18 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 10’dan yüzde 80 oranına şarj edilebilirken WLTP’ye göre, IONIQ 5 kullanıcılarının 100 km menzil kazanmak için Hyundai IONIQ 5’i sadece 5 dakika şarj etmeleri yeterli oluyor.

Hyundai IONIQ 5 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

58 kWh Batarya

72.6 kWh Batarya

Hyundai IONIQ 5 FİYATI

125 kW 4x2 Progressive Elektrikli Otomatik fiyatı: 1.437.167 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Mart 2023 tarihinde saat 06.23'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.08 Türk Lirası, Euro 20.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1203 Türk Lirası değerindedir.

Geleceğin aracı Hyundai Staria mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai SANTA FE Hibrit mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai Kona Elektrik mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!