Otomobil

Hyundai Kona mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai Kona mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai Kona özellikleri neler, fiyatı kaç TL? Hyundai, oldukça rağbet gören Kona modeli ile sürücülere rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Otomobil almak isteyen herkesin aklına ilk gelen markalar arasında yer alan Hyundai Kona ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Hyundai, oldukça rağbet gören Kona modeli ile sürücülere rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

ŞİMDİ DAHA ETKİLEYİCİ, DAHA ÖZGÜR

Zarif tasarım güncellemeleriyle değişime uğrayan Hyundai KONA, 1.0 ve 1.6 Benzinli turbo motor seçenekleri bulunan geliştirilmiş güç aktarım özelliklerinin yanında en son bağlantı ve konfor sistemleriyle de donatıldı.

SIRADANLIĞA MEYDAN OKU

KONA'nın şık ve zarif dizaynına ilaveten kendinden emin tarzı, onu sınıfındaki diğer SUV'lardan ayırıyor. Cesur ve yenilikçi dizayn lisanı, KONA'ya daha çağdaş ve atletik bir görünüm verirken aynı zamanda otomobilin güçlü SUV kimliğini de ortaya çıkarıyor. Aracın sportif görünümü, daha keskin gövde çizgileri, daha mükemmel ve daha uyumlu ön ızgara tasarımı ile vurgulanıyor.

Peki, Hyundai Kona kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

BEŞ SENE 100 BİN KM HYUNDAİ ONARIM GÜVENCESİ

Tüm Hyundai otomobiller gibi, Hyundai KONA da maksimum kalite standartlarında üretiliyor. Biz de Hyundai KONA için endişelenmeden yolculukların keyfini rahat bir şekilde çıkarmanız için beş sene ya da 100 bin km (hangisi önce dolarsa) seçeneğini Hyundai Üretici Onarım Güvencesi ile beraber sunuyoruz.

HYUNDAİ KONA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0 T-GDI 4x2

1.6 T-GDI 4x2

1.6 CRDi 48V 4x2

HYUNDAİ KONA FİYATI

1.0 T-GDI 120 PS Style Benzinli DCT Fiyatı: 781.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Mart 2023 tarihinde saat 06.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.05 Türk Lirası, Euro 20.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1211 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai Tuscon Hibrit mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai Tuscon mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai Bayon çok konuşulacak fiyatlarıyla satışta! Özellikleri ve fiyatı burada!