Ekonomi

Gelir İdaresi Başkanlığından acil duyuru geldi! Bu tarihi kaçırırsanız çok üzüleceksiniz! Acil bakın!

Gelir idaresi Başkanlığı (GİB) hangi borçların yapılandırılmasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen kişiler için tarih açıklandı. Buna göre son tarih 31 Mayıs 2023 oldu. Bu olanaklardan yararlanmak için 31 Mayıs 2023’e kadar başvuru yapılması gerekiyor

Bazı alacakların yeniden yapılandırılması işlemi başladı. Bu olanaklardan yararlanmak için 31 Mayıs 2023’e kadar başvuru yapılması gerekiyor.

Gelir İdaresi Başkanlığından(GİB) yapılan açıklamada, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7440 Sayılı Yasanın 12 Mart 2023 tarihli ve 32130 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

 

HANGİ BORÇLAR YAPILANDIRILACAK?

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Söz konusu Yasa ile;

İşte detaylar...

 

31 MAYIS'A KADAR SÜRESİ VAR

Bu imkanlardan yararalanmak için 31 Mayıs 2023’e kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başkanlığımız tarafından, 7440 sayılı Yapılandırma Yasası çerçevesinde başvuru ve ödeme süresince mükelleflere ve kamuoyuna doğru, etkin ve hızlı bir şekilde bilgilendirme ve anımsatmaya yönelik yazılı ve görsel doküman çalışmalarımız sürmektedir. "

Emeklilere bayram ikramiyesi sürprizi! Bunu duyan emekliler çifte bayram yapacak!

BİM’de nohut 76,50 TL’ye, taze fasulye 27.50 TL’ye, leke çıkarıcı 79 TL’ye düştü! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Sıfır otomobilde bakın bir de hangi sorun eklendi! Duyunca çok şaşıracaksınız!