Kent Haberleri

Emeklilere yeni yıl için ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekliler resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yıl için ikramiye müjdesi geldi! Verilen bu tarihi duyan emekliler resmen zil takıp oynadı...Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, milyonlarca SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisinin ikramiye beklentisi de Aralık ayıyla beraber arttı

13 milyon emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, milyonlarca SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisinin ikramiye beklentisi de Aralık ayıyla beraber arttı. 

Verilen bilgiye göre, 2018 yılı Ramazan ayından itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen emekli ikramiyeleri için tüm dikkatler şu an için 31 Aralık 2022 tarihi öncesine çevrildi. Emekli ikramiyeleri senede iki kez olmak 1.100 TL olarak sadece bayramlardan önce emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.

Emeklilere yeni yıl için ikramiye müjdesi geldi! Verilen bu tarihi duyan emekliler resmen zil takıp oynadı...Hemen bakın...

Hürriyet'in aktardığı detaylara göre, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusu 13 milyona yakın emeklinin de gündemindeki yerini koruyor.

Verilen bilgiye göre, 2021 yılı Ramazan Bayramından itibaren 1.100 lira olarak verilen emekli ikramiyelerinin yılbaşında ödenip ödenmeyeceği, aralık ayıyla beraber de merak ediliyor.

13 milyon emeklinin gündeminde yer alan ikramiyeler ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin hesaplarına yatırılan emekli ikramiyesi dini bayramlarda ödeniyor. Bakanlığın yılbaşında emekli ikramiyesine yönelik bir çalışması ise şimdilik bulunmuyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarından önce ödenecek bayram ikramiyesi, başvuru şartı olmaksızın gelir aylık almakta olunan bankalar aracılığı ile veriliyor.

Emeklilere yeni yıl için ikramiye müjdesi geldi! Verilen bu tarihi duyan emekliler resmen zil takıp oynadı...Hemen bakın...

EMEKLİLERE YILBAŞI İKRAMİYESİ ÖDENECEK Mİ?

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgiye göre, yılda iki defa olmak üzere bayramlarda milyonlarca emekliye 1100 Türk Lirası bayram ikramiyesi veriliyor.

Yılbaşında emekli ikramiyesinin verileceğine dair şu an için herhangi bir resmi bir açıklama gelmedi. 

BU TARİHİ DUYAN EMEKLİ ZİL TAKIP OYNADI

Emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2018'den itibaren emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi veriliyor. Bu sene için söz konusu ikramiye ücretleri değişmeyerek emekli hesaplarına 1100 lira olarak yatırıldı.

2023 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı, dini günler takvimine göre merakla beklenen Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023 tarihinde başlayacak. Ödeme tarihleri henüz netleşmezken geçtiğimiz bayramda ödemeler, bayramdan 4 gün kadar önce başlamıştı. Bu sene de yine aynı olması bekleniyor.

Kurban Bayramı da 28 Haziran tarihinde başlayacak. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda ödemeler 2-7 Temmuz tarihlerinde ödenmişti.

Emekli promosyonunda resmen tüm ipler koptu! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bir bir duyurdu! Kimliğini kapanlar koştu!

Emeklilerin Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı görenin gözleri yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!