18 / 07 / 2024

Gençler bu fırsat kaçmaz! Bir yıl ücret alınmayacak

Gençler bu fırsat kaçmaz! Bir yıl ücret alınmayacak

Youtube Music'ten bedava bir senelik Youtube Music Premium fırsatından faydalanmak için gereken şartları haberimizden okuyun




Müzik aşığı olun

Bir sene süresince birincil müzik akışı hizmetiniz olarak YouTube Music’i kullanın. (aynı anda başka bir müzik akışı hizmetini kullanmaya devam edebilirsiniz) Discord’daki konuşmalar ve anketler vesilesi ile düzenli olarak geri bildirimde bulunun.Herhangi bir bilgiyi (ekran görüntüleri, özellikler hakkındaki konuşmalar, resimler) Discord kanalı haricinde hiç kimseyle paylaşmayacağınızı kabul edin.Bu şartları sağlayan ve formu dolduran herkesin seçilme şansı var. Ancak YouTube, yaptığı açıklamada sadece seçilen belirli kişilerin programa dahil edileceğini söylüyor. Şirket, programa dahil edilenler ile Şubat 2023’te iletişime geçecek.

Gençler bu fırsat kaçmaz! Bir yıl ücret alınmayacak

YouTube’un başvuru formunda pek çok değişik alandan problemler bulunuyor. Bunların içinde hangi tarz müzik dinlediğinizden tutun da hangi devamlılıkta müzik dinlediğiniz soruları yer alıyor. Ayrıca programa seçilebilmek için, herhangi bir özelliği dışarıya sızdırmamayı ve YouTube’un Music uygulamasını bir yıl boyunca birincil müzik platformunuz olarak kullanmayı kabul etmeniz gerekiyor.

Youtube’un yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

”Bu programla birlikte şunları elde edeceksiniz:Ücretsiz bir yıllık Youtube Müzik Premium üyeliği Özel içeriklere önceden erişim hakkı Youtube Music’in geleceğine doğrudan etki etme şansı”


Geri Dön