29 / 04 / 2024

Filli Boya takipçilerini Tülin Şahin ile alışverişe gönderiyor!

Filli Boya takipçilerini Tülin Şahin ile alışverişe gönderiyor!

Tülin Şahin ile hayatınızı renklendirecek alışverişe çıkma fırsatı,facebook.com/filliboya adresinde sizleri bekliyor



Facebook sayfasında takipçilerini heyecanlandıran projeler sunmaya devam eden Filli Boya, düzenlediği yepyeni bir yarışma ile 3 hafta boyunca yarışmaya katılan herkese Tülin Şahin’le İstinye Park’ta alışverişe çıkma imkanı sağlıyor. 


Filli Boya takipçilerinin kıyasıya yarıştığı yarışmada AlpinaSilan Nevo ile ilgili sorulara cevap veren yarışmacılar birbirinden renkli ödüller kazanacak. 11 Mayıs 2012’de interaktif olarak yayınlanmaya başlayan ve ilk günden bu yana büyük yankı uyandıran yarışma, 1 Haziran 2012 tarihine kadar devem edecek.


AlpinaSilan Nevo özelliklerinin yer aldığı ve toplamda 4 sorunun olacağı yarışmada, ilk 3 soruya yanıt veren takipçilerden birer kişi 7.5 litrelik boya çeki kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca kampanya sonunda AlpinaSilan Nevo’nun 4. sorusuna cevap veren 3 kişiye ise 500 TL değerinde alışveriş çeki hediye edilecek. Kazanan 3 kişi, alışveriş çeklerini belirlenen günde Tülin Şahin ile beraber İstinyePark alışveriş merkezinde kullanarak unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşayacak. 


Üstelik Tülin Şahin alışverişin sonunda kazanan yarışmacılarla beraber yemek yerken onlara özel bakım sırlarını ve makyaj DVD’sini de hediye edecek. 


Filli Boya, farklı proje ve sürprizlerle ziyaretçilerine sosyal medya üzerinden yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek.



Geri Dön