29 / 04 / 2024

Varyap İnşaat'a Hollada'dan misafirler geldi!

 Varyap İnşaat'a Hollada'dan misafirler geldi!

Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları çerçevesinde Hollanda'nın ünlü mimarlık firmaları Varyap İnşaat'ı ziyaret etti



Hollanda Başkonsolos Vekili Martijn Elgersma'nın da aralarında bulunduğu heyet, Türkiye'de inşaat sektörü hakkında bilgi alırken, Ataşehir'in son zamanlardaki gelişim süreci ve Varyap'ın öne çıkan projeleri Varyap Meridian ile Metropol İstanbul hakkında bilgi aldı. 


Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş, "Hollandalı ünlü mimarlık ofisleri, Türkiye ziyareti esnasında Varyap'la görüşmeyi tercih etti. Ülkemizin inşaat sektörünü uluslararası arenada başarıyla temsil etmekten büyük gurur duyduk" diye konuştu. 


Varlıbaş, Hollandalı mimarlara Ataşehir Finans Merkezi hakkında da bilgi verdiklerini söyleyerek "Emlak Konut ile işbirliği modelimiz ve projelerimizi anlattık. Varyap olarak teknoloji ve tasarımı harmanlayan, mimari mükemmeliyeti çevreci yöntemlerle bir araya getiren inovatif projelerimiz Hollandalı heyetin beğenisini topladı" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön